İran, zaten Sünni değil ve o çizgiye sahip değil. Doğru ama iran'ın desteği olmasaydı Gazze ve Husiler bu kadar direnemezdi diye düşünüyorum çünkü iran onlara askeri anlamda yardım ediyor. İran, kötünün iyisi bir devlettir, yahudilerden ve Arap prenslerden daha iyi bir devlettir. Filistin'i desteklediğini bu kadar belli etmeseydi belki de bunlar olmayacaktı çünkü israil, İran'ı gazze ile işbirliği yapmaktan dolayı suçluyor. İran'ı normalde desteklemem sünnilere çok acı çektirdi ama İsrail'e karşı desteklerim. İsrail'e karşı kim mücadele ediyorsa onu desteklerim.
Zaten bu çizgiden bakılırsa İsrail'e kim taş atarsa sadece atılan taşa sevinilir. Filistin'e destek için vurmadı İran, 20 tane üst düzey komutanı ayrıca bilim adamlarını öldürdüğü ve direk toprağını vurdu diye karşılık verdi. Ayrıca şuanda sünni kimlik dışında Diğer sözde müslüman ülkeler de aynı şeyi yapıyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Biz burada Türkiye ne yapacak onu konuşmamız lazım, ABD önünde saygıyla eğilecek ağam sen yorulma diyip postunda oturacak. Çatlak sesler bana diyor ki ''Ne yapalım savaş mı yapalım, yok mu olalım, ABD'ye savaş mı açılır, güçlü değiliz.'' Şerefli bir dava uğruna ölmeyeceksek ne zaman öleceğiz. Sonra da diyorlar ki Filistin orada git cihat et.