Diğer Tüm sese takılan hatta bırak diyen arkadaşlarada cevap vermem gerekirse
öncelikle forum gerçekten yapay zeka kullanmaya çok fazla alışmış
Evet sistem değişti artık yapay zeka ile istediğin gibi seslendirip tonlama yaptırıp video yükleyebiliyorsunuz
Ama arkadaşlar kendi şahsi düşüncem şuanda türkiyede uzun video çapında milyonlar izlenen hiç bir yapay zeka kanalı yok
çünkü insanlar yapay zeka kullanan bir kanal ile samimi olamıyor

şimdi diyeceksin nasıl hocam
yapay zeka kullandığım an insanlara kendimi göstererek video çekmem saçma olur
bu tür durumdada hem sponsorluk anlamında hem insanlarla samimi bir bağ kurma anlamında 0 etkisi olacak
belkide isminizi cisminizi bile hatırlamayacak
çünkü o sesi kullanan binlerce kişi olmuş

en azından evet youtube ile ilgili 2 aylık bir geçmişim olsada kullanıcı olarak deneyimim kendi tarzın kendi sesin kendi görüntün yönünden olmalı
bugün en basitinden orkun ışıtmakın sesini gözümüz kapalı duyduğumuz an evet bu orkunun sesi diyebiliyoruz neden çünkü adamın sesine alıştık bir nevi enpoze olduk

ve ayrıca yarının dünyasınıda bilemiyoruz yarın youtube çıktı kardeşim ben yapay zeka ile video yapılmasını istemiyorum dedi kendi sesini kullanmıyorsan yapma dedi o zaman ne olacak durum tabi bu ihtimal olduğu için şimdilik bunu değerlendirmiyorum

ama dediğim gibi gerçekten büyük olmak istiyorsam en azından kendi adıma söyleyeyim herşeyi kendim üretmek istiyorum
en azından başaramasam bile bu şekilde kendimi geliştiremedim evet denedim olmadı demek istiyorum