2018 akp'nin son iyi günleriydi. Bizim halk zorda kalmadıkça düzenini bozmaz. Zaten o zamandan sonra her şey birbirine girdi. Ülke aşağı doğru gitmeye başladı.
2023'de Kılıçtaroğlu bile %45 oy aldı. 2.Turda %48 di sanırım.
HDP oylarıyla bile akp şuanda %40'ı geçemez.
Şuanda Chp'nin elinde Aday gösterebileceği biri yok. Muharrem ince iyi bir seçenek.
Şunu biliyorum ki iktidara olan güven çok düşük ve bu şekil'de ülke bir yere varamaz. Bir an önce bir şeyler değişmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanımız R.T.E eğer ülkesine ve halkına değer veriyorsa kenara çekilmeli. Hala aday olabileceği bir yol açıp aday olacaksa eğer amacını belli edecektir. Gelecek seçimde bunu öğreneceğiz.
Hdpnin en az %70i Cumhura oy vermez tahminim. Belki çözüm sürecinden dolayı ufak bir kısmı destekler.
Yurttaşların %60ı ülkenin gidişatından şikayetçi.
Hem ekonomik sıkıntılar var. Hemde hukuk eğitim adalet, herşeyi bitirdiler.
Halkın %60ı farkında herşeyin.
2018 2023 seçimlerinde Muhalefet Kürtlerden oy almak için biraz Kürtlere yanaştı diye terör ile işbirliği yaptığı şeklinde propaganda yaptılar.
Kemal Kılıçdaroğlu ile Murat Karayılanı aynı videoda gösterdiler.
Onlarca kez iftiralı propaganda yaptılar. Erdoğan sonradan bunların montaj olduğunu söyledi.
BU sefer işler farklı. Terör örgütü liderine Kurucu önder dedi Bahçeli.
Artık muhalefet Kürtlerden oy almak için yanaşsa bile, terörle işirliği yaftası da yapıştıramazlar diye düşünüyorum.
En az %53 54 ile ilk turda kazanır muhalefet.