Bguner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Finan işinin içinde olan biri olarak söylüyorum topla. Borcunuz tl bazında hesaplayın uzun vadeli kredi cekin tek bir yere borcunuz olur 1 yıl sonra da taksitler çerez parası gelir.
Her ay 3-4 kişiyi odemektense tek yere ödersin hemde borç aldığın kişilerin gözünde itibar kazanmış olursun
ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 k yi getirin bana ben size para kazanmayı öğreteyim. 😊 4 bin lira parayla burdur'a geldim bir günde 15 k kazanıp ev kiraladip depoziyoto ödedim iki aydır aylık gelir min. 50 k Allah'a şükür istedikten sonra herşey olur. 170 k borç ödüyorum yavaş yavaş sizinki borç bile değil. Takacak borç değil.
firatcelikdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığınız maaşı kredi kartına yatırın, UPTION uygulaması ile kredi kartında ki parayı çekip IBAN'ınıza atın. Başka kredi kartı varsa böyle takla attırın. Önce kişilere olan borcunuzu kapatın, sürekli takla attırdığınız kredi kartını en son ödeyin.
Nokill0054 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kredi çekip tek bir yere ödeme yaparak vadeyi uzatmaktan başka şansın yok

Benim durum daha vahim
Bir kredi kartına 73.294,62
Ek hesaba 20.101,65
2. Ek hesap 51.586,94
2. Kredi kartı 9211,53
Kredi ödemesi 16.896,22
23.000 tl *8 sağlık sigortası ödemesi
Gelir 37.500
Çıkın bakalım bu işin içinden
Dryas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartına ödediğiniz parayı nakit çekerek başka borç kapatmaya çalışmak, eviniz sel suları altındayken kovayla suyu tahliye etmeye çalışmak gibi bir şey.
Eğer siz altın ödemelerinin 4 gramını ilk 3 ayda ödeyip geriye kalan 6 gram için 6 ay vade alabilirseniz elinizdeki 14.000 TL ile nasıl ödeyeceğinize dair ben size ödeme planı hazırlarım.
Veya dolar borcunu 3 ay daha ötelerseniz yine aynı planı çıkarabilirim.
kSalih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaşa göre değişir hocam
Merhabalar yeni konu açmak istemedim size sormak istedim.

İng %3.86 110 bin TL 36 ay taksitle veriyor aylık 6k ödeme istiyor. Daha düşük tutar ceksemde veriyor 12 a düşürsem başka bir tutarı %4.21 den veriyor