Adem0102 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajımı görmediniz mi ? En azından olumlu ya da olumsuz dönüş yapsaydınız sevinirdim.
Adem0102 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, Bu konudaki Gayretleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Anahtar kelime araştırması, rakip analizi, tahmini ürün satışı gibi verileri toplayan ve analiz eden yazılım araçlarından hangisi önerirsiniz? Jungle Scout ve Helium 10 şu an dikkatimi çekmekte… Bir de şunu belirtmek istiyorum. Sanırım yerel pazaryerleri üzerinden de satış yapmaktasınız; Trendyol gibi. Bu noktada Türkiye’deki yerel pazaryerleri için hangi analiz araçlarını kullanıyorsunuz daha doğrusu düzgün ve güvenilir yazılım araçları var mı?
Şimdiden Değerli fikir ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Hocam selamlar mesajınızı görmemişimi k.bakmayın.

Kullandığım yazılımlar ve neden kullanıyorum

Sellersprite; market analizi satış verileri keyword araştırması olarak ağarlıklı kullanıyorum özellikle super url özelliğini çok kullanırım seçtiğin rakipleri tek ekranda görme ve ona göre yorumlamak güzel oluyor. market research ve reserve asin araçlarını ağarlıklı olarak kullanmaktayım.

Keyword bazında ise datadive harika bir yazılım 30 gün ücretsiz youtube kanallarından izleyin videoları tavsiye ederim ayrıca amz hesabınıda bağlayabilirsin.
Rakiplerinin keyword bazında değerlendirmene imkan sunuyor ve relevance göre bakabiliyorsun yani keywordun ilgililik durumuna göre puanlama yapıyorsun bu çok güzel özellik.
zaten datadive yazılımı brandon young'un. brandon'un takip edenler bilir youtube kanalında eski videolarında excel üzerinden anlatırdı işte o excel datadive oldu arkadaşlar.

asinsight yazılımıda harika bir reserve asin yazılımıdır bu yazılımı çakma amazoncular bilmez
en güzel özelliği rakiplerinin hangi keywordde organik/ppc de kaçıncı slot(pozisyonda) yer aldığını sana saat saat söylüyor gerçekten inanılmaz bir şey ve kendi ürünlerimde baktığımda tutarlı olduğunu görüyorum burdan çok farklı analizler çıkartabilirsiniz. rakipleriniz ilk sayfa ilk 8'de dalgalanıyor mu yoksa sabit mi kalmıs bu sene launch olmuş ürünler hangi keywordlerde hangi pozisyonlarda ne kadar kalmış gibi gibi güzel metrikleri değerlendirebilirsiniz

datarova var çinlilerin yine buda güzel yazılımdır keyword mining için analiz için tavsiye ederim

kolay gelsin.