denizmir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar , benzer çalışmadan dolayı elenen logolardan biri bana ait. Logoyu kendim yapmıştım. Diğer logonun varlığından mesaj gelip benzerlikten elenince haberim oldu. Attığınız çok benzeri olduğunun bende farkındayım. Bundan sonraki çalışmalarda önce bi visual search ile attığıma bakıcam var mı diye. R10 topluluğuna saygım sonsuz, Sizi de bilgilendirmek istedim.
GNY Solar yarışmasında ben de visual search ile aratmıştım ama çeşit olsun diye attığım 3. çalışmanın alternatifi alıntı çıktı, hayır yani ne kadar uğraştın da buldun onu Çalacak insan onu hem çalınmış haliyle hem de alternatifi ile mi yapar o da ayrı bir soru Milyonlarca logo var fikirler benzer olabilir göze güzel gelen eşsiz benzersiz logo yapmak imkânsız, benim çalışmamı inceleyip dürtükleyip zorlaya zorlaya alıntısı bulunmuşsa ben de aynısını bütün yarışmalarda yapacağım, benim de haberim yoktu senin de yokmuş diğerlerinin de olmayacak ama diskalifiye işlemlerinin uygulanması için üst yönetime kadar her türlü baskıyı yapacağım. Birileri rakip elemek için çalışmak yerine oturup milletin logosunu incelemekle meşgul, artık ben de onlara dahil oldum sen de ol işi gücü bırakıp dedektifçilik oynayalım