AVMSosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorun bende de var. Bazı konularda büyük potansiyelim olmasına rağmen ilgi dağınıklığı veya üşenmeden ötürü bir adım ileriye gidemiyorum.

Kan değerleriyle vs. hiçbir alakası yok bu durumun. Birçok kez kan değerlerime baktırdım ve hiçbir sorun yok.

Bu bence tamamen psikolojik ve alışkanlıktan ibaret. Kesinlikle bir psikoloğa görünün. Aynı tavsiyeyi kendime de söylüyorum. Ama gitmeye üşeniyorum açıkçası.
Arkadaşın bahsettiği şey aslında çok doğru, bir sıkıntı olmadan insan anlamıyor ama bir dönem benim de kan değerlerim hiç normal değil de ve depresyona girmiştim. Psikiyatriste gittiğimde ilk istediği şey kan testi olmuştu, benim ferritin değerleri dipteydi, hatta ilk önce kolon kanserinden şüphelendiler, sonra dedim düzenli kan veriyorum onunla ilgili olabilir mi ? Onlarda evet dediler. Demir, d vitamini, b12 benim bildiğim bunlar mesela, insanın ruh halini çok fazla etkiliyor. (Bu dediklerimi okuyup takviye almayı planlayan arkadaşlar için yazıyorum, doktora sormadan asla böyle bir şey yapmayın, değerleriniz normalse ve takviye alarak o değerleri aşarsanız, o zamanda sıkıntı olabiliyor, en iyisi hekiminize danışmak)