Ben hayatımda bu kadar tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen birisi daha görmedim hocam, yalan söylemeyi de başka bir seviyeye getirmiş bu artık, çocukların videoları çekmiş, selam söyle abine, teşekkür et bilmem ne abine felan, yani milleti dolandırmak için kullanmadığı şey kalmamış, bi ara suriyede savaşa bile katılmış
Hocam 1.5-2 sene önce 4-5 müşteri yönlendirdim, kimisi beyaz eşya kimisi tütüncü vs. komisyon alacaktım sözde, hepsinden ücretlerini almış reklam hizmetini de vermiş fakat komisyonumu vermemek için bana söylememiş, sonrasında yönlendirdiğim kişileri mağdur etti iade yapmamak için aylarca oyalama taktiği yaptı, dediğiniz gibi değişik bir kişilik, iade yapacağım diyor aylarca oyalıyor, şikayet açıacam derseniz direkt iade geçiyor, tüm müşterilerine aynısını yapmıştır, neyse hayırlı voltalar artık, geçmiş olsun, eğer önceden ceza almamışsa fazla yatmaz, 1-2 ay yatar çıkar. Umarım iadenizi alırsınız. Bana ve yönlenrdiğim kişilere bunu yapmasa sadece benim yönlendirdiğim kişilerden ayda 80-100 bin kazanırdı, fakat o sinsilik yapmayı tercih etti, son zamanlarda her ay mesaj atıyordu bakmıyordum mesajlara.