Selam hocam,
Öncelikle elinize sağlık; diğer arkadaşlar da değinmiş ama ben de eklemek istedim. Bence kullanılan font pek hoş durmuyor. Dil seçimi bölümünde Google Translate yerine ChatGPT ile stringleri birden çok dilde çevirirseniz hem daha tutarlı metinler elde edersiniz hem de Googleın rahatsız edici araç çubuğundan kurtulursunuz.
İlk girişte fazlaca animasyonla karşılaşıyoruz. Ana karakterin (sanırım emot diyorsunuz) yukarı-aşağı hareketi kaldırılır ve üzerine gelindiğinde %10-15 büyürse daha şık görünebilir. Arkadaki çizgilerin bağlanma animasyonu da mümkünse biraz yavaşlatılmalı.
Headerın üzerindeki top-bar (adres, telefon, e-posta, sosyal medya) yazı tipi soluk kalmış; telefon için `tel:`, e-posta için `mailto:` gibi bağlantılar ekleyebilirsiniz. Sosyal medya ikonlarını footera koymak daha yerinde olur. Adres bilgisinin ise dijital hizmet veren bir şirket için ilk bakışta şart olmadığını düşünüyorum.
Fiyat bilgisini doğrudan paylaşmak müşteriye dürüst görünse de işinizi olumsuz etkileyebilir. Diyelim ki küçük bir işletmeyim; yalnızca basit bir landing pagee ihtiyacım var, e-postaya bile gerek yok. Özellikler umrumda olmaz ve 10 000 TL yüksek geldiği için sayfadan çıkarım. Size ulaşsam belki 9 000 TLye yaparız diyeceksiniz, pazarlık da edeceğim. Tersi durumu da düşünürsek, kargo entegrasyonlu bir e-ticaret sitesi istesem yine 10 000 TL mi diyeceksiniz?
Kısacası, sabit fiyat yerine müşteriye özel teklif verip bağlantı iletmeniz daha sağlıklı ve profesyonel olur.