Yaklaşık 1 yıldan beri yks 2025 temposunda elimden geleni yaptım r10 A aylarca giremedim arada baktım ama işte sonunda bitti ve tekrardan yuvaya döndük 🤗. Sınav biraz zordu emeklerimin karşılığını aldığımı fazla düşünmüyorum o yüzden sınav sonuçlarına göre bir mezun senesi yaşayabilirim ama hayırlısı. https://hizliresim.com/63wuwls bu da yks 2025 döneminde en yakın arkadaşlarım 😁
Sınavı bir yana bırakarak başta @Anılcan; @Bip; @AnaBayin; @Gelistirici; ve etiketleyemediğim tüm forum üyeleriyle burada olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum 🤗 5 yıllık üye olmaya çok yakınken tekrardan Merhaba R10.net ailesi demek istiyorum. Böyle bir ortamı bizlere sağladığı için Coşkun hocam başta olmak üzere tüm yönetime teşekkürlerimi iletiyorum. TEKRARDAN MERHABA R10.Net umarım herkes iyidir 😇

bu arada konu dışı olacak fakat belki bir hocamız iş konusunda yardımcı olabilir diye yazmak istiyorum. Yks senesi biliyorsunuz ki öğrencilerin masraflarının max düzeye çıkıyor benim içinde öyle oldu o yüzden wordpress işlerinizi yapay zeka işlerinizi site yapım işlerinizi yapabilirim. Diğer işlerde de yardımcı olabilirim