Finoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kendi yaptığım bir iş olarak söylüyorum şuan aktif olarak ajansı olan bir hocamız vardı ismini hatırlarsam etiketlerim.
yayıncıya verdikleri destek genelde ihlal kaldırma, ban kaldırma gibi tiktoğun verdiği yetkiyi kullanmak onun haricinde sizi ajansta tutmak için bazı gerçek ajanslar sizlere oyuncu koltuğu, ışıklı tripot, mikrofon vs gönderiyor siz yayından para kazandıkça ajanslarda sizin üzerinizden komisyon kazanıyor. bonus olayı var mesala günde 2 saat yayın açarsan 100 elmas yayın ajansına atanıyor buradan gelen bonus dürüst bir ajans ise sizin tiktok hesabınıza aktarılıyor yani hem hediyelerden hem bonuslardan kazanmış oluyorsunuz. tabi bunun için dürüst bir ajans ile çalışmanız gerekiyor. ayrıyetten siz bir ajansa kayıt olduğunuza yanlış hatırlamıyorsam 1 sene ajansdan ayrılamıyorsunuz veya 1 ay hiç yayın açmazsanız otomatik düşüyorsunuz ajanstan. böyle bir sıkıntı yanı var
Hocam kalkıpta bana koltuk moltuk göndermezler heralde, 15 20 izleniyorum anlık.
İşte dürüst bir insan bulmak zor anladığım kadarıyla, yine öğrendiğim kadarıyla bazı çakal çukal ajanslar deneme süresi geçirip, baya bir şey vaad edip, seni 1 veya 3 sene ajansta tutup hiç bir destekte bulunmayıp üstünden para kazanıyormuş ve ajanstan cıkamıyormuşsun...
Sende yayıncı mısın ? Birbirimize destek olalalım hocam wpden yaz bana wa.me/905061669379