Güzel rota. Keşke Sicilya da olsaydı.
Milanoda ilk açılan Starbucks var. Orada satılan Muglar başka hiçbir yerde olmaz. Ayrıca lazer ile isim de yazılıyor. Tavsiye ederim.
Venedikte mutlaka maske satın alın. Çok güzel ve çok uygun maskeler var. Eğer küçük bir şişe götürürseniz şu minicik tıpalı olanlardan, ben suyunu almış ve birine hediye etmiştim. Çok sevinmişti üstüne de bedava.
Floransa harika bir yer moda üzerine çok güzel şeyler var. Bütçenize göre bir sürü şey alabilirsiniz.
Pisa sanırım gitmediğim tek yer İtalyada. Etrafında başka bir şey olmadığı için hiç ilgimi çekmedi.
Portofinoda ışıklı bir tepe vardı sanırım o ışıkların tablosunu alabilirsiniz ama bence tuzlu.
Roma deri konusunda çok başarılı. Harika eşyalar bulabilirsiniz. Çanta falan
Ben harika minik cüzdanlar aldım hediye olarak.
Napoli bol bol yemek yiyin.
Ne olursa olsun mutlaka Limonchello alın ama iki çeşidi var. Orijinal olanı tavsiye ederim.
Mokapot alabilirsiniz. İtalyan çeliği en kaliteli ve ucuz olanıdır. Kahve ile aranız iyiyse mutlaka araştırın. Çok güzel şeyler var.
Eğer etrafınızda küçük çocuklar varda hemen her kırtasiyede olan Legami markasından ürün alabilirsiniz. Hem ucuz hem harika şeyleri var. Ben çoğu zaman zıvanadan çıkıyorum.
Tiramisu mutlaka her gittiğiniz yerde tadın. Hepsi farklı hepsi lezzetli.