Merhaba arkadaslar, 14 Subat itibari ile Amerika'ya green card ile yerlestim. Birkac web sitem var ama pek aktifliklikleri yok. Youtube a biseyler atmaya calisiyorum. 20 yillik gmail hesabima bagli adsense var ve bu adsense hesabimda adresimi Amerika yaptim, kimlik dogrulamayi da Amerika kimligim ile yaptim ve dahasi Amerika'da para kazanabilmen icin gerekli olan SSN (Social Security Number) bunu da adsense sistemine tanittim ve hepsi onaylandi. Odeme ekraninda 2 farkli adres gorunuyor, birinde eski Turkiye adresim ki duzenle butonu da var ama listede sadece Turkiye illeri var ve de ulkeler listesi yok. En altta ise daimi ikametgah adresimde Amerika adresim yazili. Amerika'daki kimliklerde ev adreslerimiz yazili oluyor ve bu kimlik ile onayladim ama yine de hesabimda Turkiye ve odeme birimi olarakta TL yazili, ekran goruntusu attim, bahsettigim sorunlari kirmizi ile cerceveledim. Ilginc olan bir diger durum ise Youtube Studio da US Dollar secerek kayit edebildim. Kazanc Adsense de gorunen TL mi, yoksa youtube da kayit edebildigim US Dollar mi oluyor ? Adsense de, Youtube da ayni gmail e kayitli. Youtube dan para kazanacak duruma gelmedigim icin de ne olacagini bende bilmiyorum. Istedigim sey Adsense i tamamen US Dollar a cevirebilmek. Bunun bir yolu var midir ? Tesekkurler.