kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam bu 2 özellik bende de var. Özellikle üşengeçlikten başıma gelmeyen kalmadı.
Vallahi hocam bilemiyorum artık ne yapacağız

capanoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle spor , vücut geliştirme yapabilirsiniz.
Ve kaliteli uyku.

Kan verip eksik olan değerlere baktırıp takviye alarak daha iyi olacaksınız.
Gerisi boş.
Hocam, teşekkür ederim yorumunuz için ancak üşengeç olan bir insana spor yap demek
Kan değerlerim normal çıkıyor herhangi bir problemim yok

tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üşengeçlik degil umutsuzluk var
Tabii bu da bir sebep hocam. İleriye dönük kafamda çok fazla proje var. Belki de kararsızlıktan ötürü böyleyimdir bilemiyorum.

cetinkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikolog ya da benzeri desteklere ihtiyaç duymadan, hayatınıza doğru insan girdiğinde her şey kendiliğinden rayına oturuyor. Farkında bile olmadan, yapmak istediğiniz şeyleri yüksek bir motivasyonla ve kolaylıkla gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Farkında olmadan sorumluluk bilinci aşılanııyor
Hocam, şöyle ki o insan yaklaşık 1 yıldır hayatımda. Zaten onun sayesinde buralara kadar "aştım"
Daha da kötü bir haldeydim. Kendisi sağ olsun her attığım adımda arkamda. Bir ilerisini de düşünüyoruz ancak o evre için biraz zaman var. Ben de bu süreçte çok fazla stres yapıyorum haliyle. Elde avuçta bir şeyler yok maalesef. Sıfırdan hayat dizmeye çalışıyorum. Nasıl aşabilirim bu problemi bilmiyorum. Yorumunuz için de teşekkür ederim