Tek tek meslek grubu belirtip yükselmek gereksiz. İmamlıkta bir kamu görevidir. Vergi memuru neyse imamda odur. Hepsi aynı sınıfta. O yüzden para kazanmalarında bir sakınca yok gayet normal.


Ama bana göre normal olmayan belediyelerdir. Belediyeler kadar fuzuli bir yapılanma yok. A'dan Z'ye kadar alayı aynı.

- Torpilsiz asla giremezsin.
- Tanıdıklarını rahatlıkla müdür, danışman yaparsın.
- Akrabalarını belediyeye doldurursun.
- Eşini belediyeye müdür atarsın.
- Tanıdıklarına ihale verirsin. Tanıdıkların kazanır, sen kazanırsın.
- 3 liralık mala 300 lira vermeye alışık belediyeler. Vatandaşın paraları istisnasız çalınır.
- Audi'den Mercedes'ten aşağı araca binmez Hz belediye başkanları

Lafın kısası, belediyeler bu ülkeye sadece maddi külfettir, hiçbir faydaları yoktur kendi tanıdıkları dışında. Belediyelerin kapatılacağını bir gün göreceğimi umuyorum.


Belediye başkan adayları o kadar çok memleketlerini seviyorlar ki belediye başkanı olabilmek için seçim zamanı milyonlarca lira harcıyorlar ceplerinden. Bunlar hep memleket sevdasından yoksa ceplerini doldurmak için değil (!)