Merhaba macbook air m1 alınır mı 2020 çıkışlı 8gb ram 256 Hafıza, günlük dizi, film izlemek için ve yeni yeni web geliştiriciliği için
2021 den beri kullanıyorum. Öncelikle normal bir pc laptop olsaydı değeri çoktan düşmüştü. İkinci olarak pil olayı var. Yani batarya halen %85 ve uzun süre gidiyor. Başka bir cihaz olsaydı şu anda batarya ölmüştü. Ekran ve ses kalitesi zaten tartışılmaz. Ürün ince ve hafif. Taşıması çok kolay. Üstelik değeri asla düşmez. Düşse bile siz kullanırken fazlasıyla çıkartırsınız.
Bende 8 gb versiyonu var. Capcut kullanıyorum. Gayet stabil ve akıcı. Photoshop, illustrator vb hepsini kullandım. Hiç sorun yaşamadım. 16 GB öneren arkadaşlar mevcut. Onlara da katılıyorum. Tabi ki 16 olursa daha iyi olur. Hatta dosyalar büyükse mutlaka 512 ssd li alın ve 16 ramli olsun. Hatta pro versiyonu bulursanız daha iyi olabilir. Bazen fırsat uygun ürün düşebiliyor.
Bende ayrıca 1 masaüstü pc ve 1 gaming laptop daha vardı. Gaming laptopu sattıydım. Sonra pişman oldum, onun nedeni de windows cihaz gerekiyordu bazen

. Sonra uygun fiyatlı Mi air aldım onu kullanıyorum. Masaüstü duruyor ama ona 2 tane 27 inç bağladım. Tam bir çalışma ve oyun bilgisayarı. Oyun oynuyorum bazen ve çoğunlukla montajları masaüstüyle yapıyorum. Fakat bir yere gideceksem macbook her zaman yanımda. Acil durumda macbook tan yapıyorum her şeyi.