Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi fikrim altının bir namı var bugün 10k parada taksan bir miktar para taktı derler ama bir yarım altın taksan altın takmıştı denir bu yüzden ben altın tarafındayım.
Hemde kız kardeşinmis hocsm nakit versen enflasyon ile erir en azından altında beklerse belki biraz artış olur.
Teşekkürler hocam damat beyde aynisini diyor caktirmadan altın istiyor yavru 😁 abi kız kardeşin kullanacak öbür gün tatilde biter para takarsan diyor
Aredal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın olmazsa olmazlardan
Öyle gibi duruyor
cetinkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar çeyrekten veya yarım altından (Tuğra Kolye önerim) kolye daha güzel olur, hem kullandıkça sizi hatırlar hem de düşünceli bir hareket olur, mutluluklar dilerim Allah iki cihanda da birbirlerine eş olarak nasip eylesin
Hocam tuğra bizim burada damat takmazsa olmaz adettir tuğra kolye ve bazı Türkçü takılar ondan dolayı damat almışım alacakmi neymiş genel bir adet.
MertOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun inşallah. hocam böyle konular kişiden kişiye, yöreden yöreye değişiklik gösterir.
şahsen maddi durum vb. asıl belirleyici kriter. ben kardeşime bilezik takmıştım.
Hocam takı tarafına 10 k ayirabildim ama yeter yani tek abinin takması diye düşünüyorum.
LORD01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
altın takın hocam para sürekli değer kaybında özellikle ₺ malesef
Teşekkürler hocam haklisiniz