Merhaba mağazayı görmeden geliri nasıl arttırabilirsiniz konularına değinmek mümkün değil her kategorinin kendi içerisinde bir alım hacmi var net şeyler söylemek için kategori bazında değerlendirmek sonrasında mağaza bazında ne yapılabilir şeklinde ilerlemek daha faydalı olur .

ben size genel yapabileceğiniz hamlelerden söz edeceğim.

Öncelikle mağazanızı güncel tutmanız gerekiyor Ben ürünleri yükledim alıcılar gelip bulsun gibi bir mantık söz konusu olmamalı.

Yapabiliyorsanız kategorinize dair haftada en az bir tane ürünü düzenli periyotlarla yüklemeniz hem alıcı taraflı hem de ets'ye taraflı size fayda sağlayacaktır

Amerika'da ve Avrupa'da yoğun satış dönemleri olan özel günleri kaçırmamanız sadece bugünlere yönelik kategoriler açmanız ve yine Sadece bugünlere yönelik ürünler eklemeniz satışlarınızı 3 kat 4 kat arttırabilir.

Mağazanızı temsil eden Pinterest hesabı oluşturup ürünlerinizi pinleyebilirsiniz Pinterest üzerinden gelen trafik mağazanıza olumlu şekilde yansıyacaktır.

Bütün bunların dışında mağazanızda düzenli indirimler tanımlamalı ve kancalama indirimlerini aktif olarak kullanmalısınız. sepete ekleyip de alım yapmadan çıkanı kullanıcıyı cezbedecek şekilde indirim bildirimleri göndermelisiniz

Popüler Ürünleriniz varsa ufak sabit bir bütçede reklam ile destekleyebilirsiniz

Bu işin kilit noktası mağazanızı güncel tutmaktan alıcılarınızı da mağazanızda tutmaktan geçiyor.

Son olarak telif içerebilecek ürünlerden uzak durmalı mağaza sağlığınızı gözetmelisiniz Elinizde iyi kötü ürün ekleyebileceğiniz bir mağazanızın olması potansiyel kazanç kapısı demektir sebep fark etmeksizin kapatılan mağazanızda geri dönüş çok zor olacaktır.

Hızlı kazanç vadeden ya da yasaklı ürün satarak hızlı kazanabileceğiniz vadeden insanlara denk geleceksiniz bunlara da dikkat etmenizi tavsiye ederim