bu dediğine göre düşük iq belirtisi göstermiş devlet, millet, hatta ülke kurucusu bile yüzden diyanet kurumunu kurup devlete bağlamış demek oluyor bu dediğin

yani en yüksek iq sende oluyor şimdiye kadar ki

herkes nasibini yer, uzaktan atması da tutması da kolay Allah'ın dinine hizmet eden birileri, hatta memuriyet vasfı adı altında kendisi ve ailesinin geçimi için sağlanan bu ücret seni rahatsız ediyorsa problem var.
müslümanlığını ben bilmem ama görüşünde ciddi problem var.
bu ülkede 15 milyon civarı emekli, 70-80 bin civarı imam var hangisinin maaşını ödemek daha zor ?

TR de kendi işin olması veya işsiz olman durumu haricinde, hangi işte vs. günlük yaşam şartları bir müslümanın yaşam şartlarına uygun ? yok denecek kadar az
çok nadir bazı yerler taviz gösteriyordur, aksi halde iş yerinde namaza vakit ayıran bir çalışan kimse istemez.

askerliğini henüz yapmadın diye düşünüyorum, öyle veya böyle her şeyin bir sorumlusu olduğunu fark etmemişsiniz henüz.

öyle insanlar gördüm ki bu dünya ile alakası yok cennetlik bu adam diyebiliyorsun. biz insanlara iyi örnek olmak için buradalar gibiler.
öyle insanlar da gördüm ki bu dünya ile alakası yok tamamen cehennem ehli gibiler.

dikkat et arada uçurum var