https://ogmmateryal.eba.gov.tr/soru-...7&d=99&u=0&k=0

bu sayfada sınıf ve ders isimleri var.
10-11-12. sınıflara ait tüm derslerin testleri gerekiyor.
Önce sınıf seçilecek
seçilen sınıfın dersi seçilecek
çıkan sayfada listelenen kazanımların hepsi işaretlenip (işaretlenen kazanımların hepsi kopyalanıp txt olarak xx-ders-kazanımlar.txt diye kaydedilecek) soru getir denilecek
gelen sayfada
  • Çoktan Seçmeli Soru Testi sekmesi altında oluşan tüm testlere mesela Çoktan Seçmeli Soru Testi - 1 sırasıyla tıklanarak indir denilecek ve word dosyası olarak kaydedilecek. word dosyası 10-türkçe-soru-bankası 1'den başlayıp kaça kadar gidiyorsa ona göre numaralandırılarak kaydedilecek.

• bazı derslerde üstte Açık Uçlu Soru Testi sekmesi de çıkıyor. ona da tıklanarak çıkan listedeki testlerde indirilecek. indir butonuna basılınca otomatik iniyor. otomatik inmezse test altındaki pdf simgesine tıklanarak indirilecek. dosya isimleri dediğim şekilde olacak yine

Toplamda 3 sınıf, her sınıfta ortalama 12 ders, her derste ortalama 50 test var. toplamda 1500 civarı test var. benim bir testi bu şekilde indirmem yaklaşık 15-20 saniyemi alıyor ama test sayısı çok fazla ve zamanım az. Bot yazdım ama EBAnın antibot sistemi çok sorun yaşattı manuele döndüm.

İndirilen her test başına 0,50 TL ödeme yapacağım. Testleri alır kontrol eder ödemenizi anında geçerim.

İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir