bu paternin işlediği süre boyunca dikkatle stratejinizi izlerseniz kazanabilirsiniz elbette, ben ama mesajımda bir sürü şey söyledim hocam. hepsini çok düşünerek yazdım. zaten direkt karşı da çıkmadım, bu piyasada herkes ne yaptığını bilerek hareket edemez. insanların cebine elbombası koymuş olacaksınız bu işi refere edeceğiniz kişilere. dikkatli olunması lazım. sadece dikkatli olun dediğinizde vebal almaktan kurtulamazsınız. elbette herkes kendi riskinden kazancından sorumlu ama söylediğiniz herşey de karşıdakinin anlayış ve dirayeti ile kısıtlıdır.
Hocam dediklerinize katılıyorum. Biraz erken olduğunu fark ettim zaten ve 1 ay deneme süresi tanıcam kendime.
Benim stratejim genel olarak daha öncede bahsettiğim gibi ; airdrop dağıtımlarında coinin bir anda düşmesi, hacim yarışmaları bittiğinde coinin belli saat içerisinde düşmesi ve yeni çıkan coinlerin farklı borsalarda farklı fiyatlara sahip olup, daha sonra belli bir fiyatta birleşmesi. Özellikle merkeziyetsiz borsalarla normal borsalar arasında fark oluyor yeni çıkan coinlerde. Bu da bazen abritaj olanağı sağlıyor.