Orada bana 20 si olmaz demiş olsaydınız ben zaten yedekleri mi başka şekilde sizden isterdim şuanda almak istediğim yanıt savunma değil benim sunucu verilerinin şuanda olup olmadığı aslınd Ahlen buna duruyor durmuyor diye bir yanıt alamadım yani dünde bunun üzerine bastım dedimki hocam yedek duruyorsa açın sürede ne kadar harcanıyorsa karşılayalım yani siz bana halen fatura il etmediniz yasal olarak kullanıcı bensem bana bilgi vermeniz gerekmekte kapatmadan önce kaparıyoruz demelisiniz. Hani bu durumda bana boşuna dedicated sunucu aldırıp yedekleri mi silmiş oldunuz yani bu hizmet 20 si bitmeden kapatıldı belirttiğim gibi tarafıma yasal olarak resmi fatura iletilmesi whatsappdan dönüş dahi yapılmadı bana ki 20 sine kadar bekler mısınız diye yazdığımda bile cevap vermediniz yani bu durumda bilmiyorum halen haklı çıkmanız nasıl mümkün cevap vermediğiniz konulara yasal faturamı iletirseniz yasal süreç için direk ilerleyeceğiz çünkü şuanda bana büyük bir zarar açtınız bunun kararını yargı vermesini isteyeceğim çünkü siz hiç bir uzlaşmaya varma taraftarı değilsiniz çünkü cevap verme tenezzül ünde bile bulunuyorsunuz @EKA Reklam;@xtreme; destekleriniz mantıklı oldu ancak firma halen bana onca mesajıla dahil dönüş yapmadı en son, attıkları ss de benim onlardan hastanede olduğumu belirtip dönüş yaptığım ancak kendilerinin dönüş yapmadığı da ortada 20 akşamında teslim edileceğini de söylemişim yani 18 saat aktif tutmak yerine sunucuyu sildikleri ne eminim şuanda da konuyu uzatarak silindiğini açıklamak istemediklerini düşünüyorum çünkü arkadaşlar cidden iletişim olarak farklı bi yol kullanıyorlar. Ben yedekleri mi istiyorum sağlanamıyorsa faturamı kesip tarafıma il etmelerini pazartesi günü itibari ile tüketici hakem heyetine buradaki tüm talepler ve ss ler ile başvurup gerekli mercilere ulaştıracağım faturamı cevap vermedikleri whatsappdan yada sistemle kayıtlı mail adresinden iletebilir ler.

ÖNEMLİ DÜZENMELENİZE EK DÜZENLEME BANA FATURA KESECEĞİNİZİ SÖYLEYEN SİZDİNİZ KİMİN ADINA NE FATURASI KESİTĞİNİZ BENİ UMURSATMIYOR FATURA KESMEDİĞİNİZ ÖNCEKİ TALEPLERİMDE BELİRTİLMİŞ DURUMDADIR TARAFIMA YASAL OLARAK FATURAMI İLETMEMENİZ DURUMUNDA TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ ÖNCESİNDE CİMER ÜZERİNDEN İLK BAŞVURU İLE İLERLEYECEĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM YANİ BANA NEDEN FATURA KESECEĞİNİ SÖYLEDİĞİNİ ANLAYAMADIM BURADA KURAL VARSA HAKTA VAR SEN BANA 20 Sİ DİYE TANIMLADIYSAN KUSURA BAKMA 19 GECE YARISINDA HİZMETİMİ BİTİREMEZSİN DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM SANA BUNU BENİM PANELDE ÜRÜNÜMÜ DÜZENLEMELİYDİN BUDA SENİN HATAN VE BEN BU DURUMDA SİZDEN EK SÜRE TALEP ETTİM BANA 1 GÜNLÜK ÜCTRET ŞUDUR VERİN DESEYDİNİZ VERİRDİM. HOCAM BU HASTANEDE OLDUĞUMU GÖRÜPTE TEKRAR DEDİCATED ALACAĞIMI KURULUM YAPILDIĞINI BELİRTMEME RAĞMEN BİR NEVİ OCEAN PARAMIZI VERMEDİ BİZ BU MÜŞTERİNİN VERİLERİNİ SİLERİZ DEMEK GİBİ BİR KONU OLDU BU BU PİŞMANLIK İÇİN ÖNCEKİ WHATSAPP KONU8ŞMALARIMA İSTİNADEN TARAFIMA FATURASINI KESECEĞİNİZİ SÖYLEDİĞİNİZ FATURAYI KESMEMENİZ DURUMUNDA TÜM YASAL HAKLARIM İLE BELİR MECRALARA BAŞVURACAĞIMI BEYAN EDİYORUM KONUYU UZATMAK YERİNE TATLIYA BAĞLAMAYA ÇALIŞTIĞIMI HER SEFERİNDE SÖYLÜYORUM. YANİ 1 GÜNLÜĞÜ MAKSİMUM 300 LİRADIR O SUNUCUNUN SAATTLİK ALINIYOR İSE BEN 2 YILLIK TEMEL 6 AYLIK 3 FARKLI OYUN SUNUCUMU GÜNLÜK TOTALDE 200 ÜZERİ AKTİF MİNECRAFT OYUNCUMU VE NEREDEYSE AYLIK 30 BİN TL KAZANDIĞIM HİZMETİ 300 LİRAYA DEĞİŞMEM HER İNSAN HER AN SİZİNLE İLETİŞİMDE OLAMAZ HANİ ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞINIZ VAR YUKARIDA FİNANSAL AÇIK DEMİŞSİNİZ. BİLMİYORUM AMA SİZDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEMEKKİ BU ŞEKİLDE SİZE KISA BİR MATEMATİKSEL HESAPLA GİDEYİM = 5200 TL CİHAZ ÜCRETİ MAXİMUM GÜNLÜK 173 TL KAZANÇ DEMEKTİR EMİN OLUN BUNUN SİZE MALİYETİ BU FİYAT DEĞİLDİR. SİZİNİ ÇİN BUNU YAPTIK HOCAM YADA YAPABİLİRİZ HOCAM DEYİP HASTANEDE OLDUĞUM GÜN DAHA BİTİMİNE 24 SAAT KALMASINA RAĞMEN 18 SAAT KALA SUNUCUYU SİLMEZDİNİZ. DEDİĞİM GİBİ WHATSAPP ÜZERİNDEN YAZDIĞINIZ MESAJA İSTİNADEN FATURA KESİCEĞİNİZİ BELİRTTİNİZ. FATURA BİLGİLERİM İÇİN WHATSAPPDAN İLETİŞİME GEÇERSENİZ TEKRAR FATURA BİLGİLERİMİ SİZLERE İLETEBİLİRİM AKSİ TAKDİRDE FATURA KESİCEĞİNİZİ BELİRTİP TARAFIMA HİÇBİR FATURA ULAŞTIRMADIĞINIZI KENDİ MALİ KAYITLARIM VE OLAYIN TÜM DETAYLARI İLE GEREKLİ MERCİLERE İLETECEĞİMİ SON KEZ BU DÜZELTME İLE BELİRTİYORUM . WHATSAPP ÜZERİNDEN VERGİ LEVHAMI TARAFINIZA İLETTİM EN KISA SÜREDE TARAFIMA FATURANIN KESİLMESİNİ TALEP EDİYORUM . YANİ EN BAŞTA SÖYLEDİĞİM GİBİ DİYORUMKİ BEN BU SUNUCUDA HERHANGİ İLLEGAL BİŞEY YAPSAYDIM SORUMLUSU BENMİYDİM YOKSA İSMAİL EFE DENİLEN KİŞİMİ HANİ BURADAN İLERLERSENİZ DAHA VERİMLİ OLUCAK BÖYLE YAPIYORSANIZ EĞER BEN BAŞKASI ADINA SUNUCULAR ALDIRIP ÜZERİME AKTARTIP İLLEGAL KULLANIMLAR YAPAYIM AMA DİĞER KİŞİLER SORUMLU OLSUN BU NASIL MÜMKÜN BUNA AÇIKLAMANIZI BEKLİYORUM