Yani ben size hastanede olduğumu belirtip arkasından 20 si diye yazdığımra cevap vermeyip umursamayan sizdiniz.

EDİT

2. ekran görüntüsündeki kayıtlar benimle yapılmamıştır hizmet kullanıcısı ben olmama rağmen halen ödeme ocean isimli arkadaşdan beklenmektedir.

'Konu ile ilgili müşterimize yedeklerini alması için sunucuyu aktif tuttuk ek olarak mavi ile işaretlediğim ekran görüntüsünde görüldüğü üzere hastanede olduğunu belirttiği için sunucuyu aktif edip yedeklerini alması için bekledik ancak yedeklerin alınmaması konusunda bir ısrarcılık sürdü sonrasında ise Whatsapp hattımız üzerinden spam mesajlar olduğu için cevap verilmedi.'
Burası için yorumum şudur spam yaptığım kısım sunucumun kapatıldğı kısımda yaptım ben çünkü bunu 2 gün öcesinde diğer sunucunun teslim edileceğini belirtmişim bana olmaz diye bilirdiniz. Yada olur şukadar ek ücret çıkar diyebilirdiniz. Çünkü orada ben yazdıktan tam 90 dakika sonrasında erişim kesilmiş hani 90 dakikalık bir fedakarlık yapılmış oldu buda demek oluyorki siz zaten 1 gün önc
eden bana tanımladığınız süreden kesiyor ayrıca bana 10 sanal sunucu için 90 dakikada yanıt vermeden taşıma lüksü koyuyorsunuz çünkü 00:41 civarında erişim kesilmiş 23:18 de ben en son mesaj atmışım ve hizmetinizi sonlandırdık bile diyememişsiniz. benim öfkemin sebebi budur.
telegram api songüncelleme süresi budur 15 saniyede birgüncelleme yapar.

İsmail ile ne konuştuğunuzu ben göremem siz benim arkamdan iş çevirip paranızı alamadığınızda bunun cezasını bana kesemezsiniz bana şuanda tek yapmanız gereken verdiğiniz hizmetin faturasını kesmenizdir. Ayrıca hizmet ismailinse neden ben sizin müşterinizim bunuda belirtmişsiniz biraz yazdıklarınızda kendinizle çelişme gibi durumlar var ben sadece 3. kişi gibiydim durumda şimdi müşteriniz oldum (Faturasını kesmediğiniz müşteri). Dip not ismail ve senin talebinde ödeme yaptığını belirtmiş ancak kendisine ödeme eksik gibi bir ibare bulunmadan bana bunu 20 haziran olarak teslim ediyorsanız bununda ödemesi gereken ben değil sizsiniz. Yani şöyle siz ödeme tamam diyip bana sonradan ödeme çıkartıyorsunuz bunu bana 20 gün öncedende söyleseniz siz benim arkamdan iş çeviriyorsunuz ürün bana devredildi ise muhattabınız benim ödeme eksikse bana söyleyemezsin ne kadar süresi varsa ki ben bunu sordum ne zaman cron dönüyor diye kaçında kapanacak diye ilk başta 22 si denilip sonra 20 si sonra ödeme yapılmadı 18 derken aslında siz 3 ayrı dönem verdiniz.