Naim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıcılar isim değiştirebilir ama forumda yaptığı tüm etkinlikler mesajlaşmalar ticaretlerden sikayetlerden herseyden sorumludur mağduriyet yaşatılip isim değiştirince sorumluluk devam eder siz bu hesabı alirken geçmişte yaptığı herseyi kabul ederek aldınız hesap bana şu tarihte geçti beni eskisi ilgilendirmez denilmemesi gerekiyor burada üyeler ticaret geçmişine mesajlarına referanslarına bakarak işlem sağlıyor benim mağduriyetim giderildikten sonra hesabı devir almış olsaydınız sorun hiç kalmazdı yönetim de hesap devrine karar verirken hakkındaki şikayet konusu çözümlenince karar verirdi
Bu konuda sizlere birçok defa hukuki dayanaklarıyla yanıt vermemize rağmen ısrarınızda devam ediyorsunuz. Ne yazık ki tam olarak şöyle ifade ettiğiniz bir durum söz konusu değil: "Kullanıcılar isim değiştirebilir ama forumda yaptığı tüm etkinlikler mesajlaşmalar ticaretlerden sikayetlerden herseyden sorumludur mağduriyet yaşatılip isim değiştirince sorumluluk devam eder"

Hukuki olarak böyle bir durum söz konusu olmayıp, tüzel kişi ve gerçek kişi ayrımını dikkate almanızı rica ederiz.

Daha önce bu konular sizlere hukuki, ticari ve insani bağlamda birebir gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmelerde saatlerce izah edildiği ancak düşünce yapınız ve konuya bakış açınız tarafında herhangi bir yol kat edemediğimiz için, nihai bir değerlendirmeye veya moderatör tarafından iletilecek olan bir bilgi talebine kadar konuya daha fazla yanıt verilmeyecektir.

Ayrıca WhatsApp üzerinden gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmede tarafınıza ücretsiz olarak sağlayacağımız hukuki desteği kabul etmenize rağmen, burada konuyu devam ettirmeye ve kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız kötü niyetli olduğunuzun açıkça kanıtıdır. Belirtmek isteriz ki, kişiye sunulacak olan hukuki desteğin tarafımıza da maliyeti bulunmaktadır. Arzu edersiniz ki, kimseye avukatları gökten inmemektedir.

Saygılarımızla,
İyi çalışmalar dileriz.