XTRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten garanti diye bir şey hiç bir zaman olmadı , olmaz.Tecrübe varsa , zaman varsa , bilgin varsa bir yere kadar bir ara kazanırsın ama her zaman kazanacağının garantisi yoktur.
Bana kazanma garantisi verecek 1 kişi varsa.Buyursun hodri meydan.
Bana her gün sadece günlük %1 kazandırsın.1 yıl sonunda ona 20 milyon TL vereceğim.İsteyen varsa buyursun gelsin noterimize gidelim sözleşmemizi yapalım.
Benim dediğim taktikle en fazla 5-10bin dolarla işlem açabilirsin. O bile tehlikeli. Neden dersen, balinalar ya da borsa sahipleri açtığın işlemi liq etmeye çalışırlar. O yüzden günde yüzde 1 kazanarak bileşik faizle yılda milyon dolarlar kazanabileceğin bir şey değil bu. Ben zaten belli bir paraya gelince ayda 8-10 işlem açarım sabit paralarla karımı alıp çıkarım. Mesela 2000-3000 dolarla x2 işlem açar 200 dolar alır kaparım. Hatta x1 short açarım.

ozituR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baltalamak istemem ama kaldıraç kumardır. Siz short girersiniz bir anda yükselişe gecer. Yüzde 10 kar edecem derken bir bakmışsınız paranın hepsini kaybetmişsiniz.
Coin düştüğü için mecbur kaldıraç açıyoruz. x1 de açılabilir, spot gibi olur o zaman ama o da 2x yükselirse coin liq oluyor sanırım.