@xtreme; açıklamam şu şekildedir konu uzamakta surekli fiberdata ya sorum şu
Yani söyle mi diyorsunuz siz benden suan 30 bin lira alsaniz beni dolandirip gitseniz yarın kullanıcı adını değiştirseniz sorumlu eski kullanıcı adi mi olur o zaman ben şuan birisini dolandirayim yarın hemen kullanıcı adımı değiştirip ben suçlu değilim cunku artik kurumsal oldum adim degisti dün ku isim suçludur mu demeliyim
ayrıca aşağıdaki resimde fiberdata kullanici profiline bakildiginda fiberdata sitesine ait resmi numara acikca gözükmektedir ve fiberdata ile ilgili whatsapp konusmalarimda ilgili numara bulunmaktadir ismini degistirmis olabilir suan bende kurumsal olmak istesem adimi degistirebilirim ama site numaram hala ayni ve o numara üzerinden hizmet vermektedir mağduriyetim orada açıkça belirtilmektedir sunucu içerisinden nvme disk çıkmamıştır isim değiştirerek suçlamalardan yirtilmaz siz en başta yaptığınız hata fiberdata adlı hesabı almadan önce şikayet konusunun bitmesini beklemeliydiniz dolandırıcılık dan banlanmis olsaydı hesabi yine alicakmiydiniz
Merhabalar, size ilgili konunun hukuki ve ticari boyutunu gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmelerde birebir olarak izah ettik.
Yine de tekrar diğer yazdıklarımız dışında, sizler için kısa bir özet geçirmemiz gerekirse;
- Fiber Data gerçekleştirmiş olduğunuz ticarette taraf değildir. Dolayısıyla yaşadığınız mağduriyetten sorumlu tutulamaz.
- Kimse başkasının şahsi olarak yaratmış olduğu mağduriyeti karşılamak istemez. Bunun ticari olarak yaratacağı gider dışında, hukuki olarak da şaibeli bir durumdur ve sorumluluğu üstlenen kişi bakımından bazı hukuki problemlere sebebiyet verebilir; yine önceki yanıtlarımızda bu konunun detayı da açıklanmıştır.
- Sizlere bir iyi niyet göstergesi olarak ücretsiz hukuki destek sağlanacağı bildirilmiş olup, sizler de bunu kabul etmiş durumdasınız. Bu bağlamda zaten ilgili problemin şahıslar arasında olduğunu sizler de kabul etmiş durumdasınız.
- Tarafımızın beyanlarına bağlı kalmamak ve güvenmemek elbette bir tüketici olarak hakkınızdır. Bu durumda yaşadığınız problemi bir avukata danışarak, doğrudan birinci elden hukuki destek alabilir ve ilgili mağduriyetten tarafımızın hukuki olarak sorumlu tutulamayacağını teyit edebilirsiniz.
Konuyu uzatma beyanınıza istinaden; Tarafımızca yalnızca konunun karmaşıklığı giderilmeye çalışılmakta ve daha anlaşılabilir hale gelmesi için en ufak detayına kadar açıklanmaktadır. Aksi durumda kimsenin zamanını boşa harcamak istemediğimiz gibi, herkes için değerli olan zaman; bizler için de değerlidir. Yalnızca durumu daha anlaşılır hale getirmeye çalışıyoruz.
Bilgilerinize sunarız.