Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
al sana analiz hocam
gir şuanda binancede alev alev.

sen bakarsan mum grafiğini görürsün ucundaki muma göre poz almaya çalışırsın,
inan 5-6 aydır özelinde son 1 aydır gece gündüz işim gücüm analiz oldu. meme coinde analiz çalışmıyor çalışıyor diyen de yalan konuşur.

grafik özelinde gördüğümü söyleyeyim

fiyat markete satışa çıktığı günün ve hype yaptığı günün üzerine çıktı, tepede 1 cent likidite yok. (arka plan renkleri)

2. trend çizgisinden işleme girdim yukarı kadar kovaladım. stop entry şeklinde. ( trend çizgileri) confirmation.

şuanda normal şartlarda yerin dibini görmesi gerekiyor bakalım nasıl bir manüplasyon gelecek.

bahsettiğimiz bu.

kanlı canlı stoploss bir tane size yukarıdaki arkadaşların itiraz ettiği durum nerede duracak düşüş ?
neyin garantisi var hiç bir şeyin bu zıkkımın da yerin dibini boylaması gerekiyordu tee bilmem ne zamanki destek çalıştı geçmiş olsun liq oldunuz.

Ben forexte trade edeceğim. Belki Emtia(Altın Gümüş Petrol Mısır) denerim. Ya da Ülke endexlerini denerim.
Tickmill de hesap açtım. Tradingview tickmill hesabına bağlanıp tradingview ile trade edilebiliyor.
Tickmill deki tüm pariteleri Tradingview'e ekledim. Hepsinde fırsatlar kovalayacağım. 60 küsür parite var.