Arkadaşlar selamlar,
hit programı arıyordum ve herkes gibi satılan ürünlere baktım. Ancak çoğu gereksiz pahalı ve isp-iss proxy kullanmıyor ya da cookie yönetimi yapamıyor. hatta data center proxy ile hit basanlar var, ama bu beni ilgilendirmiyor tabi. Bende kendi projelerim için sağlam bi hit sistemi geliştirdim. Şimdi bunda çerez yönetimi var, gerçek kullanıcı gibi davranıyor siteye giriyor kaydırma-yakınlaştırma yukarı gitme falan iç linke tıklama diğer sayfaya geçme gibi şeyler ekledim. Sorgu yaparken google dan yapıyor ve ilgili siteye gitmeden önce üstte bi sonuca gidiyor 4-5 saniye dolandıktan sonra oradan çıkıp asıl siteye gidiyor ve mobil-isp tarzı proxyler kullandım. Oldukça pahalılar. Her key araştırması için çerez yönetimi var mesela bi kelime araştırıyor sonra onunla işi bittiği zaman çerezleri temizliyor ve diğer kelime için eğer aktif edersem farklı bi kullanıcı çerezleri oluşturuyor. ben çerez entegre etmiştim.
Bunlardan ziyade bi hit programında neler olur? Bilgili arkadaşlar yazabilir mi? Atladığım bir şey ya da yapmam gereken başka bi özellik var mı? sc ve analytics tarafında hit görünüyor, zaten aylık 1milyon hit gönderecek halim yok, günlük 1000-5000 arası o da key odaklı.
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...