NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Kuzey Amerika'da FBA ile satışlarımı yapmaktayım.

Şuan retail arbitrage ile satışlarımı yapıyorum yani toptancıdan malları alıp parakende satıyorum.
Privat label yani kendi markamız kendi listemiz ile satışı Haziran ayı gibi başlayacağız hazırlık aşamasındayız.

Sizlere Amazon konusunda yardımcı olmak isterim soru-cevap yapabiliriz aramızda büyük mağazalarda var onlarda konuya katılırsa çok yararlı olur.

Yalnız drop kategorisinin altına açılması çok yanlış olmuş bu kategorinin açılması için 1 senedir yönetime çok mesaj attım ama yanlış yapmışlar.
Drop ana kategori bile olmaması gerekiyor. hatta belki linç yiyeceğim ama drop kategorisinin kaldırılması bile gerekli bence.
Tabi yönetim daha iyi bilir. ama kategori şeması yanlış bilginize..
Selamlar, Bu konudaki Gayretleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Anahtar kelime araştırması, rakip analizi, tahmini ürün satışı gibi verileri toplayan ve analiz eden yazılım araçlarından hangisi önerirsiniz? Jungle Scout ve Helium 10 şu an dikkatimi çekmekte… Bir de şunu belirtmek istiyorum. Sanırım yerel pazaryerleri üzerinden de satış yapmaktasınız; Trendyol gibi. Bu noktada Türkiye’deki yerel pazaryerleri için hangi analiz araçlarını kullanıyorsunuz daha doğrusu düzgün ve güvenilir yazılım araçları var mı?
Şimdiden Değerli fikir ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.