Kripto ile özel bir eğitim aldım ve halen sistematik şekilde öğreniyorum ve kazançlarda elde ediliyor. Öğrenmek için bilinçli düşük miktarlarda kaç kasa kaç işlem patlattım ben bile sayamam. İşin özü kendiniz tecrübe etmelisiniz.
Sinyal sistemiyle hiçbir şekilde kimse başarı elde edemez. Grafik okumadan analiz yapmadan birinin verdiği sinyalle hiçbir şekilde yön göremezsiniz. Orada işlemden çıkılması veya girilmesi gereken yeri "trader" görür. Tek bir pump veya dump ile anlık karar vermeniz gerekiyor. Yani belki düşecek gibi görünen coinde beklenmesi de gerekebilir. Her zamana göre mum grafikleri var. Hareketli bir borsada işlem yapıyorsunuz işin içine duygularda girebilir. Tamam giriş yerlerini söylüyorsun da çıkış yerlerini neye göre belirleyeceksin ? İşin Funding rate kısmı da var. Terste kalan işlem sonrasında öyle bir patlatır ki kasayı şok olursunuz

Ben mesela hayatta şu an birine gidipte şuan girilir buna girilir diyemem. BTC öyle bir volatilite yaşar ki tüm paranız liq olur. Arkadaşın vereceği tavsiyeyi bilmiyorum ama bu şekilde bir trade yapılabileceğini hiç sanmıyorum. Belirli bir sisteminiz olması gerekiyor ve işin başında siz olacaksınız başkasının işlemleriyle olacak iş değil.