benonurr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık gibi bir şey değil bu durum bahsettiği coinler binance alpha kısmında yarısması olan coinler ya da drop coinleri oluyor terste bırakma durumu biraz daha düşük yarışma bitmeye yakın 2 3 saat içinde yarışması olan coin zaten %10 %20 düşüyor, ilgilenen arkadaslar var ise takip edebilir binance alpha kısmına girip comp olan kısım da yarışmaları görebilir biten yarısmalarda olan coinleride incelediğinde neredeyse 10 tanesinden 9 tanesi düşmüş olarak görünüyor vadeli işlem bilmeyen kişilerin uğraşmasını tavsiye etmem yatırım tavsiyesi değildir
Airdrop dağıtımlarında da düşüyor hocam coinler. Belli hacim kasanlara airdrop veriliyor belli tarihlerde (tarih tam belli değil) ve toplu satış oluyor yine.
Ayrıca yeni çıkan coinlerde mexc gate ve alpha da fiyat farklılıkları oluyor, fiyat ortalanıyor. Buradan da kazanılıyor.
Birden fazla taktiğim var.
Zaten tecrübeli olduğum için ref karşılığı şu coine gir, şurdan sat vs diyorum. İşi bilen kişiler kendileri yapabiliyorsa yapsın.

Wallace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın gırtlağına çökmüşsünüz resmen.
Adam paralı bir şey satmıyor, tek istediği referansınız olmak.
Size 100 dolar yatırın demiyor, 10 dolar yatır istersen diyor.
Açgözlü insana göre bir şey olmadığını da söylemiş.
Kendince bir taktik veya mantık uydurmuş, sizinle paylaşmaya çalışıyor, adamı utanmasalar *********** ilan edecekler.
İsteyen dener, istemeyen denemez.
Kolay gelsin hocam.
Desteğiniz için teşekkürler.
Ben çevremdeki arkadaşlarla devam edeyim en güzeli.
Buradaki arkadaşları da aile gibi gördüğüm için konu açmak istedim.
Ama pişman oldum. Dlndırıcı diyenlerde oldu zaten
İşten anlamayan adam kafasına göre başkalarını suçluyor, yeni yetme üyeler hepsi.

Adam 100 dolar yatıracak borsaya, işlem yapacak bana 1 dolar gelecek ve bir şekilde o kişinin parası yok olacak.
Ben bu işten 1 dolar kazanacam ve r10 da 20 yıllık üyeliğimi 1 dolar için kaybetcem