dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam vadelide 150.000 dolar civarı kaybım var 3 yılda. Btc ye bile açmıyorum artık tövbe ettim
Dediklerine yüzde yüz katılıyorum, altcoine bu şekilde kaldıraç açmak çok çok riskli.
Burada bir taktik yakaladım o yüzden yapıyorum. Zaten konuda dediğim gibi 100 dolarla girin olmadı 10 dolarla.
Normalde bu pozu 350 dolarla 3x açacaktım ama para lazım oldu çektim, kalan karı da 12x bastım parayı tekrar 300 yapayım diye.
Yani aç gözlülük var, halbuki yüksek kar etmişim, bu coinden çıkıp diğer coine hazırlık yapmam lazım normalde
Sen şimdiden batacağını ilan etmişsin hocam geçmiş olsun ne diyelim.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Alıntıladığım kısım için yazıyorum. Elinizde strateji olmazsa muhakkak kaybedersiniz. Airdrop kısmını bilmiyorum.
Normal trade işlem için yazıyorum, Altcoin, Forex Vs. Elinizde resimdeki bu tarz stratejiler olması lazım. Yoksa yazı tura atmaktan farksız.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Eninde sonunda kapana kısılır.
bu tokenlere hiç bir formasyonu çalıştıramazsınız.
meme coinlerde %99 şans %1 analiz.

Wallace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın gırtlağına çökmüşsünüz resmen.
Adam paralı bir şey satmıyor, tek istediği referansınız olmak.
Size 100 dolar yatırın demiyor, 10 dolar yatır istersen diyor.
Açgözlü insana göre bir şey olmadığını da söylemiş.
Kendince bir taktik veya mantık uydurmuş, sizinle paylaşmaya çalışıyor, adamı utanmasalar *********** ilan edecekler.
İsteyen dener, istemeyen denemez.
Kolay gelsin hocam.
Kimsenin kimseyi birşey ilan ettiği yok.
vaad büyük riskten hiç bahsetmemiş olması sıkıntılı işi bilen tepki veriyor zaten olumlu olumsuz.

benonurr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık gibi bir şey değil bu durum bahsettiği coinler binance alpha kısmında yarısması olan coinler ya da drop coinleri oluyor terste bırakma durumu biraz daha düşük yarışma bitmeye yakın 2 3 saat içinde yarışması olan coin zaten %10 %20 düşüyor, ilgilenen arkadaslar var ise takip edebilir binance alpha kısmına girip comp olan kısım da yarışmaları görebilir biten yarısmalarda olan coinleride incelediğinde neredeyse 10 tanesinden 9 tanesi düşmüş olarak görünüyor vadeli işlem bilmeyen kişilerin uğraşmasını tavsiye etmem yatırım tavsiyesi değildir
işte sıkıntı o terste bırakma durumu %1 terste kalınca kazandığın %99'u bir hamlede geri kaybettiriyor.
fomo oluşturmayan ve teknik analizi iyi olan zaten bir şekilde yürüyor.