Arkadaşlar merhaba forumda request hit botu diye bir şey gördüm ve merak edip araştırdım, python ile request hit botu kodladım.
Google üzerinde arama yapıyor, sonuçlardan siteyi buluyor, google yönlendirme url'ini alıyor, ona get isteği atıyor, ve url üzerinden doğrudan siteye erişiyor, referraller vs tamamen doğal google üzerinden geliyor şekilde ayarladım.
Başlarda analytics ve search console'a yansımıyordu, ben de onlara da get isteği atacak şekilde bi komut ekledim, siteye erişince analytics'e de istek atıyor.
Analytics ve search console'da görünüyor ve hatta organic search olarak görünüyor.
Rotating residental proxy ile dakikada 500-2000 arası tekil hit gönderebiliyorum random user-agent ve fingerprintler ile, hatta site içi linklerden random birine daha girdirip orda da bekletiyorum. Analytics ve search console üzerinden tüm detayları görebiliyorum.
Gel gelelim, google sıralamasına asla etki etmiyor. Bir sayfayı geçtim bir sıra üste bile çıkmıyor. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum, şu an için ticari bir amaçla değil tamamen merak ve kendi sitelerimi yukarı taşımak için yapıyorum.
Sorunu çözmeme yardımcı olan arkadaşa botu hazırladığımda istediği kadar kullandırtabilirim.
Fikirlerinize ve önerilerinize açığım.