Selamlar, İran ve İsrail ülkeleri ve savaştan etkilenenler için bir kriz botu oluşturdum, bu bot başlıca şunları yapmakta ve dahasınıda geliştirmekteyim.
  • bot başlatıldığında bir karşılama metni çıkar ve dil seçimi sunar, ingilizce, ibranice, farsça olmak üzere 3 dil destekler.
  • dil seçiminden sonra teşekkür eder ve kendini tanıtır amacını söyler.
  • 5 iran haber sitesinden / 5 israil haber sitesinden toplamda 10 güncel haber sitesinden 5 dakikada bir kontrol ederek gelişmeleri anlık olarak kullanıcıya bildirir. haberi gönderir.
  • Twitterda iran israil etiketlerini arar 3 adet haber sayfası dahil, roket atımları başladığında derin analizi sayesinde hangi ülke roket atımınına başladığını çözer ve %95 oranında alarm bildirimi gönderir.
  • gün içinde kullanıcının kendisini iyi hissetmesi adına motivasyon sözleri gönderir.
Başlıca özellikler bunlardır dahada geliştirmeye devam ediyorum, sizin fikirleriniz varsa onlarıda ekleyebilirim.

Buradaki amacım;
Proton vpn partnerlik başvurusunda bulundum ref linkim ile abonelik satın aldırmak kesintisiz internet için ve para kazanmak.
daha farklı para kazanma yöntemleride düşünmekteyim. (hiçbir kuruluşa bağlı değilim, tamamen yardım odaklı bir kriz botu)

Botumu test etmek için: t.me/@onecrisisbot

Sizler içinde bu ve buna benzer botlar kodlayabilirim. Profilimdeki whatsapp bağlantısından iletişime geçmeniz yeterli.