Merhaba hocam, kullanıcı adını özelden atarsanız hesabı incelemek isterim. Yaklaşık 10 yıldır instagramda milyon takipçili sayfalarım oldu. Müzik söz bilgi sayfalarım filan vardı. Tecrübeme dayanarak söylüyorum ilk başta 1 hesap çok keşfet görür sonra belli bir süre duraklar. Erişimin azaldığı dönemde farklı bir şey yapmanız gerekiyor ki sayfaya yeni kitle gelsin ve o kitle de içeriğinize etkileşimde bulunsun. Örnek veriyorum şuan sayfanın içeriği nasıl bilmiyorum ama paylaştığınız videoda yazı yoksa yazı ekleyebilirsiniz şarkı cümleleri yani. Açıklama kısmında videoyu izleyecek kişileri harekete geçirecek yazılar yazabilirsiniz mesela gördüğün saati yoruma yaz veya şarkı hakkında düşünceleriniz nedir gibi gibi şeyler yazılabilir.
Geçen sene 33 günde 0 dan 1 hesabı ful organik 342k yapmıştım ortalama story izlenmesi 120k civarıydı sonra sattım alan kişi ilgilenmedi hep aynı şeyleri paylaştı diye erişim düştü. Yanlış anlamayın bunu anlatmamın sebebi hesabınızda farklı şeyleri yapmanız gerekmekte, yoksa belli bir süre daha hesabınız yerinde kalacaktır. Hesabın kullanıcı adını atarsanız veya atmak istemiyorsanız sadece paylaştığınız videolardan 1 tanesini atarsınız. Özelden ücretsiz şekilde beraber analiz yapabiliriz. Yazı uzun oldu umarım bilgilendirici olmuştur. İyi çalışmalar dilerim 😊