Sessiz eski yeni diye ayrımmı yapıyoruz ? yapıyorsak eskilerdede vardım ama forum sitelerinden iş alayım gibi gayem yoktu çünkü SEO çalışması yapılabilecek gerçekçi bir sektör forum sitelerinde bana denk gelmedi.
Kardeş internet sonsuz bir alan sen belki küçük bir çerçevenin içinden bakıyorsun. Ancak gerçek şu ki, internet kocaman bir okyanus ve işini düzgün yapan siteler, zamanla kötü yapılanların yerini alır. Arama motorları hiçbir şey kaybetmez. Bu mantığı kurmak gerçekten bu kadar zor mu?
Ben burada sana Google algoritmalarına dair deneyim ve bilgi aktarımı yapıyorum, sen ise bana yüzeysel ve ezbere yorumlarla yaklaşıyorsun. Yazdıklarının hepsine tek tek cevap verebilirim ama bunu zaman kaybı olarak görüyorum. Çünkü bu seviyede konuşmak fayda sağlamaz.
Kendi araştırmalarını doğru zannediyon olabilir yada olamaz bu karşıdakinin sana inanacağı anlamına gelmez sorduklarına cevap veriyorum halen yüzeysel diyosun, google var olacak diye bişey yok büyük dağın dumanıda büyük olur, eski yeni diye belirtmemdeki sebep googleye bu kadar güvenme algoritmaymış bilmem neymiş babamızın şirketi değil işine geldiği gibi davranır algoritmaları da insan deneyimi adı altında kendine görede yontar eskiler bunu çok iyi bilir. Google'nin deneyleri algoritmaları hep olacak bu tam olarak sağlıklı çalıştığını göstermez herhangi bişey ara google de bide git yandexde ara bingde ara sahadayız biz deniyoruz boşa söylemiyoruz sana sen zaman kaybı olarak görüyosan yazmasın olur biter iyi forumlar.
not: forumda insanların sitelerinin index sayısı düşüşlerinide görmüyosun sanırım.