konularda verilerden sorumlu olduğunuzu bahsetmiyorum hizmet benim dıma tanımlı ise bu hizmeti ben kullanırım benim üzerime fatura kesecek olan sizdiniz siz bu hizmetin faturasınıda faturalandıracağınızzı söylediniz fatura kesimi yapılmadı ayrıca her önünüze gelene fatura kesiyorsanız herkese kesin ben fatura kesmenizi söylemeden siz doğru olarak söylediniz ve fatura benim adıma kesilecekti demekki bunun yasal sahibi ben olmuş oluyorum . yani demem o ki kullanıcı sözleşmesi felan değil mesele benim 1 gün önce sunucumun kapatılması panelinizde hizmet 20 haziranda son bulacaktır yazıyor. görüntüde burada kapatılan sunucu bilgim dahilinde değildir ben paneldeki süreyi umursarım bana fatura edeceğiniz kısmı kısacası
sunucu benim üzerime kayıtlıdır. bir saldırı yada illegal birşey yapılsaydı sorumlusu o durumda ben olacaktım ancak şuanda işinize bu geldiği için bu şekilde açıklama yapıyorsunuz sunucuda veriler durmuyor ise lütfen bana mantıklı bir açıklama yapın çünkü ben bugün 5 bin liralık bir cihaz kiraladım bunu yedeğim ve dosyalarım yokken boşa kiralamış olacağım bu mesajlar burada konuşmalar kayıtlı. fatura keseceğiniz kişi benken nasıl oluyorda hizmet sahibi o kişi oluyor. + olarak çözüm saatlik ödüyorsanız ve veriler şuanda varsa bana aktif edin sistemi ben ücretini veriyim verilerimi alayım