Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Size başlıkta okuduğunuz konu hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Sıfırdan olacak şekilde kendi kıyafet markamı açmak ve ilk başta internet üzerinden satışla ilerlemek istiyorum. Evet biliyorum çok zorlu bir süreç fakat nedense inancım tam ve başarabileceğimi düşünüyorum. Bu konuyla alakalı bana vereceğiniz her türlü önerilere ve fikirlere açığım. Soru kısmına gelirsek;

-Üreticileri nereden bulabilirim? İstediğim kumaşları kullanarak, istediğim tarzda kıyafet üretimi yaparak ve üstüne benim etiketlerimi basarak yaptırabilir miyim? Tam anlamıyla orjinal bir marka olarak yola çıkmak istiyorum.

-Markama ait etiketleri, paketleri, kıyafetlerin enselerine veya bel kısmına dikilen etiketleri nerede yaptırabilirim?

-Son sorum ise; bir kıyafet markası olarak, sağlıklı ve emin adımlarla yol ilerlemek için markamız adına almamı önemli bulduğunuz sertifika, belge var mıdır?