Nickinin hakkını veriyorsun : )
Ülkeyi getirdiğiniz durumdan gram ders almıyorsunuz.
İmamoğlu suçlu ise bile , bu ona iftira atabileceğin , suçlarını artırabileceğin , usulsüz olarak süreci yönetebileceğin anlamına gelmez.
Hukuk kanıtlarla yürür.
Birine başka diğerine başka bir işlem yapamazsın.
Yawww o zaten suçlu o zaman vur tekmeyi. Herkes iftira atabilir hukuksuz süreç yürütülebilir sallamak serbest , zaten suçlu ? Bu mu ?
Ayrıca para aklayacak yada kaçıracak insan 600 bin Euroyu çantaya koyar istediği yere götürür. Öyle devasa bir rakam değil bu.
Kim geride kanıt bırakacak şekilde kendi bankası üzerinden çocuğuna illegal para yollar.
Ha o paranın elde edildiği ilk kaynağı illegal ise gidip onu araştırırsın , sanki tüm paralar çocuğun hesabına gidiyormuş gibi medyada algı çalışması var.
Taraf olmak için o kadar saçmalıyorsunuz ki . Aldığınız günahların haddi hesabı yok, Ülkenin dindar kesimi komple günaha batmış halde.
İnananlara söylüyorum yarın öbür gün hesabı sorulduğunda Kandırıldık lafı öbür tarafda işlemez.
İmamoğlu bu ülkenin en şişirilmiş balonudur. Diploma meselesinde eğer dediğiniz gibi masum olsaydı, iddiayı ortaya ilk atan gazeteci Telat Çabuk, iddiayı kaleme aldığı gün İmamoğlu'nun babası tarafından tehdit ediliyor savcılığa suç duyurusunda bulunuyor ertesi gün öldürülüyor. Yargıtay kararı henüz çıkmadı, usulsüz ya da usullere uygun diyemez kimse. Ha adam İngilizce İşletme bitirmiş sözde, konuştuğu İngilizce de ortada.
Diplomadan çok daha önemlisi, adına iddia edilen yolsuzluklar. Bugün ortaya çıktı oğlu için Hırvatistan'da kurulan Tectum Investments adlı şirkete, 20232024 yıllarında 28 milyon 991 bin lira değerinde 637 bin 106 euro aktarılmış. Yani hadi diyelim diploması usule uygun çıktı siz bu iddialara rağmen hala bu adamın arkasında duracaksanız, diğer tarafın sarı rüyasında olanlardan farkınız yok demektir. Siz de kırmızı rüyadasınız, kendinizi kandırıyorsunuz demektir. 2024 yılında görevdeyken sadece 54 depreme dayanıksız binayı dönüştürmüş, buna razı mısınız? Yani bana gerçekten hala savunmaya çalışanlar komik geliyor ya.