Hala anlamıyorsunuz ben lisansı alırken r10 da fiberdata kullanıcısindan satin aldım sunucuyu fiberdata kullanicisindan satin aldım sunucu hizmetini fiberdata.net firmasında barindirma hizmeti aldım sunucum transfer edilirken fiberdata.net tarafından transfer edildi faturam fiberdata olarak kesildi siz bu hesabı almış olabilirsiniz ama ben alışveriş yaparken bu hesap ile muhatap oldum ve forumdan bu hesaba yazdim ticaretimiz fiberdata kullanıcısiyla oldu herseyi forum üzerinden gerçekleştirdim ayrica bana avukata iletiyorum size yardımcı olucaz dediniz bidaha geri dönüş olmadı kusura bakmayın siz kendinizi kurtarma peşinizdesiniz benim alisverislerim de furkan olabilir ama fiberdata hesabını kullanmaktaydi ve bu hesap sorumludur yaptığı mağduriyetlerden ben gidip birisini dolan.dirsam mağdur etsem bu hesap ile daha sonra kaçıp gitsem marka ve hesabımı siteyi devretsem sizce çok iyi mi olur hesabi alan kişi forum da ki herseyden sorumludur mağduriyet çözülmeden almamaniz gerekiyordu kusura bakmayin zararım giderilene kadar şikayetçi olmaya devam edicem
Olayın kronolojik sıralaması, bir önceki yanıtımızda detaylı ve açık bir şekilde tarafınıza sunulmuştur.
Sizlerin de belirttiği üzere, Fiber Data ile aranızdaki tek ilişki co-location hizmetiyle sınırlıdır. Bu hizmet ise aylar önce sonlandırılmış olup, tarafınızca bu hizmete ilişkin herhangi bir mağduriyet yaşanmadığı da açıktır. Bu nedenle, burada zaman kaybetmek yerine hukuki süreci takip etmenizin daha sağlıklı olacağını belirtmek isteriz. Zira, ilgili bu hesabın kalması mevcut durumda herhangi bir sorunu çözmeyecektir.
Daha önce de birkaç kez ifade ettiğimiz gibi, söz konusu durumla ilgili olarak tarafımıza ait herhangi bir hukuki sorumluluk bulunmamaktadır. Bu durumu kendi avukatlarınızla da teyit edebilirsiniz.
"Bana avukata iletiyorum, size yardımcı olacağız dediniz; bir daha geri dönüş olmadı, kusura bakmayın" şeklindeki ifadenize cevaben belirtmek isteriz ki, dün mesai sonunda yaşadığınız sorunla ilgili tüm detaylar avukatımıza iletilmiştir. Ayrıca süreç, tarafınızdan verilen vekâlet doğrultusunda avukatımız tarafından ücretsiz şekilde yürütülmektedir. Bu bilgileri daha önce de paylaştık. Yeni ilettiğiniz bilgilere ilişkin olarak hemen bir geri dönüş beklemek, mevcut iş yoğunluğu göz önüne alındığında gerçekçi değildir. Ücretli bir avukatla dahi çalışsanız, bu kadar kısa sürede sonuç alınması mümkün olmayabilir. Tarafınıza geri dönüş sağlayacağımızı zaten belirtmiştik.
Ne yazık ki, hem WhatsApp üzerinden yaptığınız bazı açıklamalarla buradaki ifadelerinizin çelişmesi hem de hukuki olarak geçerliliği olmayan bir durumu tarafımıza mal etmeye çalışmanız, iyi niyetimizi suistimal etmeye çalıştığınızı apaçık bir şekilde ortaya koymaktadır.
@xtreme; Konuyla ilgili olarak, yukarıda tarafımızca sunulan açıklamaların değerlendirilerek, nihai bir sonuca varılmasını rica ederiz. Aktif olarak R10 üyeliği bulunan ve donanımsal tarafta problem yaşayan birçok kişinin mağduriyetleri tarafımızca giderilmiştir. Ancak
@Naim; tarafında yaşanan sorunla ilgili olarak, hukuki açıdan herhangi bir sorumluluğumuz bulunmadığından, tarafımızca doğrudan bir işlem gerçekleştirilmesi mümkün değildir. İlgili kullanıcının mağduriyetinin giderilmesine kayıtsız kaldığımız düşünülmemelidir. Ancak, arada Fiber Data'nın dahil olmadığı, üçüncü kişiler arasında gerçekleşen bir ticarette mağduriyeti gidermeye çalışmak, doğrudan bu suça karışan kişi veya kişilere yani dolandırıcılığı gerçekleştiren taraflara dolaylı yoldan destek vermek anlamına gelecektir. Bu nedenle, bu yönde bir adım atılmasının ticari, hukuki ve etik açıdan doğru olmayacağını düşünüyoruz.
Ayrıca evet, konu bir bütün olarak değerlendirildiğinde, bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle internet üzerinden gerçekleştirilen
nitelikli dolandırıcılık suçu kapsamında değerlendirilmesi mümkündür.
Ortada tam olarak bir mağduriyetten öte, nitelikli bir suç söz konusudur. Ve bizlerin bu olaya müdahale etmemiz ayrıca dolandırıcılık suçuna iştirak etmiş olmamıza sebebiyet verecektir.
Saygılarımızla.