Hala anlamıyorsunuz ben lisansı alırken r10 da fiberdata kullanıcısindan satin aldım sunucuyu fiberdata kullanicisindan satin aldım sunucu hizmetini fiberdata.net firmasında barindirma hizmeti aldım sunucum transfer edilirken fiberdata.net tarafından transfer edildi faturam fiberdata olarak kesildi siz bu hesabı almış olabilirsiniz ama ben alışveriş yaparken bu hesap ile muhatap oldum ve forumdan bu hesaba yazdim ticaretimiz fiberdata kullanıcısiyla oldu herseyi forum üzerinden gerçekleştirdim ayrica bana avukata iletiyorum size yardımcı olucaz dediniz bidaha geri dönüş olmadı kusura bakmayın siz kendinizi kurtarma peşinizdesiniz benim alisverislerim de furkan olabilir ama fiberdata hesabını kullanmaktaydi ve bu hesap sorumludur yaptığı mağduriyetlerden ben gidip birisini dolan.dirsam mağdur etsem bu hesap ile daha sonra kaçıp gitsem marka ve hesabımı siteyi devretsem sizce çok iyi mi olur hesabi alan kişi forum da ki herseyden sorumludur mağduriyet çözülmeden almamaniz gerekiyordu kusura bakmayin zararım giderilene kadar şikayetçi olmaya devam edicem