Buradaki dediklerinize katılıyorum ve sürecin böyle sizin dediginiz gibi olduğu zaman mağduriyetlerimin kısa sürede telafi edileceğine inanıyorum çünkü fiberdata beni ocak ayından beri oyalıyor 1 ay sonra da vereceğini sanmıyorum çünkü markasını sitesini r10 hesabını devretti gitti asıl mesele fiberdata ya şikayet konularını açtığım da cozumlendirilmeden devir yapılmaması gerekiyordu ben alışverişlerimi r10 platformu aracılığıyla sağlıyorum güven vermesi açısından adam kaçıyor burda mağdur kalıyorum talebim mağduriyetlerimin giderilmesi kısıtlama veya ban kalktığında bu konunun çözülmesi çok daha uzun sürecek ayrica mantıken forumda dolan.drici.lik yapan firma arkasında mağdur bırakıp kaçıp gidince forumda kullandığı hesaplar sorumlu olur çünkü insanlar alışverişlerini bu profillere göre yapmakta forum dışında bile araba satarken uzerinde kısıtlama borç ceza herhangi oldugunda nasil satamiyorsak burası da öyle olmalı yüklü miktarda arkasında borç bırakıp yeni yönetime veya yeni firmaya devir edilmemeli ediliyorsa da sorumlu tutulmalı forumda 17 yıllık üyeyim onceden davet ettiğimiz kişiden dahi sorumlu oluyorduk umarım anlatabilmisimdir
Yeniden merhaba,
Ne yazık ki artık bu sürecin iyi niyetimizin suistimal edilmeye çalışıldığı bir noktaya geldiğini düşünmekteyiz. Önceki şikayet konularınıza da bakıldığında, Fiber Data ile aranızda herhangi bir ticari ilişki olmadığı açıkça görülmektedir. Yaşanan mağduriyet, Fiber Data ile değil, doğrudan ilgili şahısla aranızda gerçekleşmiş bireysel bir durumdur.
Şahısın şahsi olarak tefeciden aldığı borçtan sorumlu tutulamayacağımız gibi, bu hesabı kullanarak bir R10 üyesine yazdığı hakaret içerikli mesajlardan sorumlu tutulamayacağız gibi hukuki olarak sizlerin yaşadığı durumda da herhangi bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır.
@xtreme; hem Fiber Data kullanıcısının hem de şikayetçi kullanıcının geçmiş iletileri incelendiğinde, bu olayın kişiler arasında yaşanan bir ticari sorun olduğu net şekilde anlaşılmaktadır. Ayrıca, kullanıcının WhatsApp üzerinden ilettiği bilgilerle platform üzerinden verdiği yanıtlar birbiriyle çelişmektedir. Bu nedenle, sürecin sağlıklı ilerlemesi adına gösterdiğimiz iyi niyetin kötüye kullanıldığını düşünmekteyiz.
Tüm bunlara rağmen, ilgili kullanıcıya bir iyi niyet göstergesi olarak şirket avukatımız tarafından ücretsiz hukuki danışmanlık sağlanabileceği iletilmiş ve kullanıcı da bu teklifi kabul etmiştir. Ancak, WhatsApp yazışmalarında sorumluluğun Furkan Y****a ait olduğunu açıkça belirtmiş olmasına rağmen, platform üzerindeki mesajlarında kurumumuzu sorumlu göstermeye yönelik ifadeler kullanması, durumu daha da karmaşık hale getirmektedir.
Ayrıca, konuya ilişkin olarak tarafımızca gerekli hukuki değerlendirmeler de gerçekleştirilmiş olup, yapılan değerlendirme sonucunda; söz konusu durumdan Fiber Data'nın sorumlu tutulamayacağı kanaatine varılmıştır. Zira, mağdurun Fiber Data nezdinde herhangi bir hizmeti bulunmamaktadır.
Saygılarımızla.