@FiberData;
Sonuçta bir firma devir almışsınız, sadece ismini ve r10 hesabını almış olmanız, r10daki tüm aktivitesini üzerinide almış olduğunuzu gösterir, burada FiberData firmasıyla ilgili bir sorun varsa, bu sizi de direkt olarak ilgilendirir, şu an eski firma üvanını iletip mağdur müşterinin ticaretinin eski ünvanlı firmaya bırakıyor olmanız malesef ki kabul edilemez.
Sonuçta mağdur müşteri ticaretini FiberData ile yaptı, arka taraftaki firma değişti diye mağduriyetini belkide kapanacak bir firma çözmesi beklenemez.
Firmayı aldığınız şahsı tanıyorsunuzdur illa ki, bence siz de bu konuya dahil olup mağduriyetin giderilmesi icin efor sarf etmelisiniz, aksi durumda malesef ki sorumlu tutulacaksınız..
Ayrıca,
Yönetimin İzni Olmadan Kullanıcı Devir Etmek Yasaktır
Buradaki dediklerinize katılıyorum ve sürecin böyle sizin dediginiz gibi olduğu zaman mağduriyetlerimin kısa sürede telafi edileceğine inanıyorum çünkü fiberdata beni ocak ayından beri oyalıyor 1 ay sonra da vereceğini sanmıyorum çünkü markasını sitesini r10 hesabını devretti gitti asıl mesele fiberdata ya şikayet konularını açtığım da cozumlendirilmeden devir yapılmaması gerekiyordu ben alışverişlerimi r10 platformu aracılığıyla sağlıyorum güven vermesi açısından adam kaçıyor burda mağdur kalıyorum talebim mağduriyetlerimin giderilmesi kısıtlama veya ban kalktığında bu konunun çözülmesi çok daha uzun sürecek ayrica mantıken forumda dolan.drici.lik yapan firma arkasında mağdur bırakıp kaçıp gidince forumda kullandığı hesaplar sorumlu olur çünkü insanlar alışverişlerini bu profillere göre yapmakta forum dışında bile araba satarken uzerinde kısıtlama borç ceza herhangi oldugunda nasil satamiyorsak burası da öyle olmalı yüklü miktarda arkasında borç bırakıp yeni yönetime veya yeni firmaya devir edilmemeli ediliyorsa da sorumlu tutulmalı forumda 17 yıllık üyeyim onceden davet ettiğimiz kişiden dahi sorumlu oluyorduk umarım anlatabilmisimdir