Merhabalar arkadaş bir laptop arayışım var çok anlamam bu seçimlerden ama genelde Dell veya Asus kullandım hep Lenavo, Monster perfomans çok verim almadım. Laptop aradıklarım hızlı ve stabil bir şekilde çalışması eski bilgisayarım Asus Rog Gaming G752VS idi 4,5 kilo civarı ve taşıması zordu bilgisayar sağ sola giderken yanımda olmalı o yüzden masa üstü tercih etmiyorum. Daha önce macbook pro aldım 1 ay kadar kaldı ama alışamadım o yoksa şarjı stabili çok iyi ama çok zorluyor kullanımda Bilgisayar ile yaptıklarım Sosyal medya Reklam, Yönetim Envato, Freepik, Adobe PS ve PR dosyaları indirim düzenleme basit grafik tasarım işleri video olacaksa bile maksimum 10 dk videolar yapıyorum wordpress ile site kurulup düzenleme ama bir çok sekme açık oluyor yani kısaca bilgisayardan beklediğim perfomans ve rahat taşınabilir olması tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir kaç seçenek buldum tavsiyelerinizi bekliyorum satan varsa bilgisayar işi yapan kredi karti ile alabilirim.
Alternatif 1nci Laptop Asus
Link
Tıklayın
Alternatif 2nci Laptop Huawei
Link
Tıklayınız
yada sizin önerebilecekleriniz de olabilir. Şimdiden herkese teşekkür ederim kolay gelsin.