Bundan tam 7 yıl 2 gün önce, 16.06.2018 tarihinde üyeliklerin açılmasıyla birlikte heyecanla R10 ailesine katıldım. Aslında öncesinde forumu dışarıdan uzun bir süre takip ediyor, bir gün kayıt olacağım o anı sabırsızlıkla bekliyordum.
Üye olduktan sonra burada tanık olduğum yardımlaşma kültürü ve paylaşımlar, hem mesleki anlamda gelişimimde hem de ticari tecrübelerimde bana çok büyük katkı sağladı. İlk zamanlar sürekli okuyor, izliyor, Bu kadar yoğun bir ticaret döngüsü nasıl dönüyor acaba? diye merak ediyordum. İlk ticaretimi de 2022 yılında aramızdan ayrılan kıymetli hocam
@Mert.in; ile yapmıştım. Allah rahmet eylesin.
Zamanla ticaretlerim arttı, burada çok güzel dostluklar kurdum. Kendimi hem mesleki hem de webmaster olarak geliştirme sürecimde R10, bana adeta bir okul gibi rehberlik etti. Bu platform, benim için sadece bir forum değil; bir aile ortamı, bir kültür, bir bağ oldu.
Bu süreçte katkısı olan, destek olan, sohbet ettiğim, ticaret yaptığım tüm hocalarıma selam olsun. Aklıma gelenleri etiketledim, unuttuklarım olduysa affola.
@GreedMedya;
@bikuplemuhendis;
@EAWeb;
@ByHickimse;
@PolonyaCo;
@salihmedya;
@caliente;
@Engin;
@ademakcan;
@ademkilic;
@DieseLLL;
@Feri;