Alpagu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kişi kim en azından bizlerde bu duruma düşmeyelim. Ve dolandırılma olayı gerçekten varsa belgelerinle savcılığa gidip dilekçe vererek şikayetçi olman daha iyi.

Buldum o kişiyi hocam keşke profile bakaydınız 5 tane - itrader almış. toplu şekilde şikayetçi olun
DERDOO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam öncelikle geçmiş olsun farklı bir şekilde bende kısa süre önce dolandırıldim dolandırıldıktan sonra genelde pek ulaşamazsınız elinizde yazışma gibi deliller varsa suç duyurusunda bulunun derim
Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişiyi özelden atar misjn belki tanıdığım birisidir iş yapmayalım.
Exchange Global adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzleyeceğin yol belli. Forumda şikayet konusu açacaksın, sonra da Cumhuriyet Savcılığına gidip şikayette bulunacaksın bitti...
MertcanAsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, savcılığa git direkt. Kişiyi yazarsan sevinirim.
lokmanaracc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun arkadaşın hesabını etiketlerseniz daha fazla kişinin mağdur olmasını engelleyebilirsiniz.
Lufi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişiyi neden söylemiyorsunuzki
The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@AdsMonster; sanırım bu vatandaş. Ne diyelim geçmiş olsun
kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç acımayın direkt savcılığa..
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın geçmişine bir bakın, ban cezası dolu. Nickini de 2 gün önce değiştirmiş. Üzücü bir vurgun vakası. Geçmiş olsun, soluğu savcılıkta almak gerek.
webgezgini10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hemen adli mercilere başvurun hocam başka çareniz yok zaten
degerlı cevaplarınız için teşekkurler bır anlık dalgınlık valla o kadar profılıne vs gırdım ama iş işten gecti işste tekrardan herkese tesekkur ederım