Erc_Orc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda ticaret konusu açmak için premium üyelik şartı bana mantıklı geliyor. Zaten yardımlaşma ve bilgi paylaşımları için bir şarta gerek yok. Aksi durumda günde 10 kere ticaret puanı için bana 100 liraya ne satabilirsiniz konuları görmeye devam ederiz. Sonuçta bu organik değil ve bana göre forum kurallarının bir açığıdır.
Yani oladabilir bu kurallar geliştirilebilir. Fakat adam daha forumda ne alım yapmış ne satım yapmış görev sitesi sistemini bilmiyor nasıl para kazandırdığını altına yazmışım aynı şekilde devam etmeniz için danışmanlığını hediye edeceğim diyorum hala verdiğiniz reklam gücü bitince gelirde bitecek diyor ihaleyi mahvetti adam dün , hocam reklam üye için gelirle alakası yok diyorum yine kafası basmıyor çünkü dijital işlerden anlamıyor goy goya gelmiş site satışı için konu açıyoruz her gün açsak yine yeridir bu dükkana kira ödüyoruz ranklarda bu hakkı bize vermişler, yine off topiccinin biri gelmiş satilsinda şu konuyu görmeyin artık diyor sen forumun neyle ayakta kaldığını zannediyorsun biz bu tankı alıyorsak bu dükkanın kirasını cikartmaliyiz ve her dakika hak verdiyse her dakika o konuyu açarım ben.