yusufkaraca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 17.06.2025 günü öğleden sonra 2 civarında motosiklet ile seyahat ederken vizörümü anlık olarak açtım. Bir cisim gözüme çarpıp çıktı. 17 Haziran 23.30 civarında gözüm yanmaya başladı bunun uykusuzluk sebebi ile olduğunu düşünüp uyudum. Sabah 4 civarında tuvalete kalktım gözüm aşırı derece de yanıyordu ve açamıyordum. Arkadaşımdan beni devlet hastanesinin aciline götürmesini rica ettim. Orda ki doktor arkadaş acilde göz doktoru olmadığını sadece damla yazabileceğini iletip beni evime gönderdi. Damlaları sabah 9a kadar kullandım ve gözüm rahatladı 2.5 saat uyudum. 18 Haziran günü saat 11.30 civarı uyandım. Uyandığımda gözüm önceye nazaran iyi durumdaydı ve açabiliyordum batma hissi de baya azalmıştı.
Ardından işimi garantiye almak amacıyla ünlü bir göz hastanesine gittim. Orda göz muayenesi oldum ve orda ki doktor gözüme çapak girdiğini ve demir çapağı olduğunu onun da pasının kaldığını ve temizlemesi gerektiğini söyledi. Uyuşturucu damlası damlatıp enjeksiyon iğnesi ile gözümü kazıdı. (bu işlemin ciddi bir işlem olmadığını ve ertesi günü gözümün iyileşeceğini söyledi. herhangi bir evrakta imzalamadım müdahale için) Hastaneden çıkardan gözüm aşırı derece yanmaya başladı ve gözümü açamıyordum.
Asıl olay burdan sonra başlıyor. Doktor geçeceğini söylediği için gece 11 e kadar acı içinde bekledim ve gözümden aşırı derece su akıyordu. Artık daha fazla dayanamayarak gittiğim göz hastanesinin aciline gittim. Orda ki pratisyen hekim gözüme baktığında adeta şok olup gözüne ne oldu böyle dedi. Ben ise işlemi ve doktorun adını söyledim. Acilde ki doktor ozaman sabah tekrar gelmemi ve gözümün çok zedelenmiş olduğunu söyledi. Uyuşturucu damla yapıp uyuyamam durumunda tekrar gelmemi söyledi.

Eve gittim uyuşturucu damlanın etkisi bitince yine duramamaya başladım ve bu sefer b göz hastanesinin aciline gittim. Orda ki doktor gözüme boyama yaparak baktı ve ne olmuş böyle kornean çok fazla çizilmiş dedi. Nasıl böyle bir durum olur dedi. Gözüme koruyucu lens takıp damlalar verdi. Eve geldim. Yanma ve batma hissim azaldı gözümü açabiliyorum artık.
Şuan gözüm bulanık görüyor. Umarım tamamen iyileşir.

Sorum şu?

Korneamdan yabancı cisim çıkarıldığına dair x hastanesinin faturası elimde mevcut.(Faturada açıkça yazıyor.)
Sonradan gittiğim b hastanesinden de korneamın çizik olduğuna dair epikriz raporu aldım.
Doktoru dava ve şikayet edebilir miyim?
Sizce ne yapmalıyım?

Çok uzun anlattım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Buradan nasıl bir yardım bekliyorsun? Elinde belgelerin varsa Cumhuriyet Savcılığına git şikayette bulun! Bu kadar basit... Tut bir avukat senin için süreci de takip etsin, gereken neyse yapsın!