Arkadaşlar ben deneme amaçlı bir youtube short kanalı açtım.

İlk hafta 6. gün tamamlanıyor sanırım.. İlk hafta günlük 1 video attım 2. hafta 2 günde bir video atacağım.

1. short video (9534 görüntülenme) günde 1-2 atıyor etkileşim durdu fakat etkileşim ibresi yukarıda.. (BİRİNCİ GÜN)
2. short video (20600 görüntülenme) günde 100-200 atıyor etkileşim var gibi etkileşim ibresi yukarıda.. (İKİNCİ GÜN)
3. short video (11400 görüntülenme) günde 200-300 atıyor etkileşim var gibi etkileşim ibresi yukarıda.. (ÜÇÜNCÜ GÜN)
4. short video (2900 görüntülenme) günde 100-200 atıyor etkileşim var gibi etkileşim ibresi yukarıda.. (DÖRDÜNCÜ GÜN)
5. short video (2200 görüntülenme) günde 20-50 atıyor etkileşim yok gibi etkileşim ibresi yukarıda.. (BEŞİNCİ GÜN)
6. short video (534 görüntülenme) günde 20-50 atıyor etkileşim var gibi etkileşim ibresi yukarıda.. (BUGÜN)

Genel olarak hatlar bu şekilde.. Yüksek izlenmeler ne zaman başlıyor ya da bu videolar dursa da 3-5 zaman sonra tekrar yükseliyor mu? Kanal tamamen yeni bir kanal.. Aynı istikrar da devam etmeliyim? Ustalar önerileriniz neler?