Sadece telefonla ve yüzyüze görüşme yapılacaktır
Mağaza Ankara - Sincandadır.
Aylık net kar 120.000 tl civarıdır , personel çalıştırmazsanız rakam 150.000 tl. Aylık ciro ortalama 600.000 tl - 700.000 tl arası. Sezon başlayınca daha da artacaktır
6 aylık satış garantisi verebilirim
Yaklaşık 3 yıldır aktif olan halı mağazasını instagram hesabı ve web sitesi ile birlikte satıyorum.
Hem mağazadan hem instagram üzerinden web sitesi üzerinden satış yapılmaktadır. Satışın yarısından fazlası mağazadan kalanı internetten. Çalıştığımız halı firmaları üretici firmalardır ve milyonluk sayfalardan daha uygun fiyata ürün satabilirsiniz.
İnstagram reklamları sayesinde mağazaya 30 km mesafeden dahi müşteri gelmektedir. 3 senedir oturmuş ciddi bir kitlesi vardır. Gün geçtikçe büyüyen bir işletme ve geliştirmeye çok açık.
2 ay boyunca gerekli eğitim verilecektir
Kirası 5000 TL Mağaza 75 m2 parke ve spot ışık mevcuttur.
Satış raporları belgelenebilir. Mağaza pos cihazı, kesilen faturalar, kargo firmasından yapılan ödemeler, paytr den gelen ödemeler, eft ler vs. İsteyenler mağazayı gelip görebilir satış sistemi hakkında detaylı bilgi alabilir.
Yurtdışındaki şirketimizin başında durmam gerekiyor bu yüzden satılıktır.
Satış fiyatı :1.600.000 TL - ( Ödemenin bir kısmı nakit bir kısmı kredi kartı olabilir )
Instagram hesabı 99 k takipçi